Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Monrovia

Liberia

#Liberia Rejser til Liberia Republikken Liberia ligger på afrikas Atlanterhavskyst. Der tales mere end 20 forskellige sprog i landet, men engelsk er landets officielle sprog. I...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Monrovia

Monrovia blev grundlagt i 1822 for at tjene som et frit samfund for dem, der engang var blevet sendt til USA i trældom. Det ligger ved kysten med sin fremtrædende placering ved Atlanterhavet, hvilket gør det ansvarligt for op til 15% af den samlede globale skibsfartstrafik.

Selve byen føles komprimeret og travl næsten hver dag. Det gør det fristende at besøge en af ​​de mange strande, der ligger i og omkring byen. Mange af strandene tilbyder rustik indkvartering og kan overbelastes de fleste dage, men udsigten er utrolig og besværet værd. Ce Ce Beach har tendens til at være et af de lettere steder at få adgang til.

Hvis du vil have en forsmag på den lokale kultur, skal du gå over til Benson Street. Du finder rå honning til salg, friske råvarer og en slagterbutik som en del af markedet. Sørg for at sile honningen inden du bruger den for at få de bedste resultater.

Gør din vej til Monkey Island for en sjov dagstur også under dit ophold i Monrovia. Det er cirka 90 minutter væk og er en serie på seks øer, der er hjemsted for seks forskellige chimpanser. De fodres dagligt, og besøgende har lov til at rejse med vicevagterne. Du bliver nødt til at ringe i forvejen for at arrangere dit besøg.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Monrovia
overcast clouds
27.3 ° C
27.3 °
27.3 °
63 %
3.5kmh
99 %
tors
27 °
fre
27 °
lør
26 °
søn
27 °
man
27 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Monrovia
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Liberia #Monrovia #iMonrovia #visitMonrovia #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her