Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Monolithos

Grækenland

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Monolithos

Monolithos er et unikt feriested på østkysten af den græske ø Santorini. Det er en traditionel græsk landsby med en smuk strand, hvor I kan tilbringe dagevis og slappe af under solen, hvor I ikke behøver at bekymre jer om andet end jeres kulør. Da Monolithos bare at få kilometer fra lufthavnen, så er det en perfekte familie destination, da I ikke behøver bekymre jer om lang transport når I lander i lufthavnen. Afslappende familieferier, da der er masser af aktiviteter, som kan sørge for at alle er bliver underholdt, men feriestedet er ikke så fyldt som andre.

Hvis I foretrækker at jeres ferie har kultur, så er en ferie i Monolithos lige hvad I har ledt efter. Landsbyen som Santorini selv er en traditionel græsk by med hvidvasket huse med smalle snoede gader I kan gå rundt i. Hvis I virkelig gerne vil opleve græsk kultur, så tag på en ferie til Monolithos i slutningen af juli, hvor de fejrer festen for Agios Ioannis også kendt som Sankt John. Se de farverige optog efter morgengudstjenesten, hvor de bærer ikoner, bannere og blomster rundt i byen.

Hvis I gerne vil udvikle jeres kulinariske sanser, så bringer festivallen alle landsbybeboerne sammen til en stor fest, hvor man kan nyde traditionel mad, fine vine og noget græsk dans og musik. Det er den perfekte tid at prøve noget af det bedste af den traditionelle græske kultur. En ferie i Monolithos handler om at tilbringe tid i solen, og der kunne ikke være et bedre sted at tilbringe den end på stranden, som strækker sig over bugten med sort sand og krystalklart vand. Ikke kun kan I nyde freden på sandstranden, som på ingen måde er så overfyldt som nogle af de andre steder, men faciliteterne er ligeså gode.

Aktive voksne og børn vil nyde volleyball området, fodboldbanen og basketballbanen, og dem som simpelthen bare ønsker at slappe af i solen, kan benytte sig af de solsenge og parasoller som findes her. Vandstanden er lav, hvilket gør det perfekt for børn at plaske rundt i havet. Stranden er omgivet af træer, hvor I kan finde skygge når solen bliver for varm eller I kan stoppe og finde noget at spise og drikke på en af restauranterne og caféerne på stranden.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Grækenlands turistkontor

#Touristboard Greece Tourism Authority GNTO 7, Tsoha street, Ampelokipoi T: +30 210 87 07 000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Greece #visitGreece #iGreece #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Grækenland

#Grækenland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Grækenland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Grækenland i historiebøgerne

#History Grækenlands historie video Historie kort fortalt Tidlige arkæologiske levn tyder på, at mennesker har beboet Grækenland så langt tilbage er 700.000 år siden, begyndte mere permanente...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Grækenland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#greece #euro #currency

Hvad spiser man i Grækenland

#Foodie Grækenland Foodie Video Mad i Grækenland Mad er en vigtig del af hverdagen og kulturen i Grækenland. At spise ude er almindeligt, og der er mange...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Santorini
few clouds
16.4 ° C
18.2 °
16.4 °
66 %
12.7kmh
18 %
tirs
18 °
ons
16 °
tors
18 °
fre
18 °
lør
17 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Monolithos #iMonolithos #VisitMonolithos #Greece #VisitGreece #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Monolithos
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her