Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Monemvasia

Grækenland

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Monemvasia

Monemvasia ligger på en halvø ved Peloponnes og var i middelalderen hjemsted for en yderst kratfuld befæstning. Det virker ikke som om byen er blevet påvirket af tidens gang, da der stadig er mange gamle bygninger og bymure at besøge.
Byen kaldes ofte for ’Østens Gibraltar’ og der er mange Byzantinske kirker at besøge på din tur. Det unikke ved Monemvasia er at de mange gader er snævre og derfor kun kan holde til gående trafik.

Tag på en vandretur op til Agia Sofia Kirken

Find en god hat frem, få fat i en flaske vand, pak en madpakke, og husk solcremen! Det er ikke længere muligt at besøge kirken når som helst, men hvis du elsker udendørseventyr vil du elske turen til Agia Sofia. Stien til kirken er godt brugt, så sørg for at medbringe nogle gode sko og en måske en lille førstehjælpskasse, hvis nu du skulle falde. Hvis du kan nå ud til kirken vil du kunne se det fantastiske udvalg af kunstværker og håndværk som har holdt i flere århundreder. Hvis ikke, så må du nøjes med at se de betagende ruiner, vægge, og udsigter som turen byder på. Det er en god trøstepræmie!

Smid livets lænker i Church of Christ in Chains

Hvis du har planer om at tage et sted hen ved at rejse igennem Monemvasia skal du være forberedt på en gåtur. Dette opfordrer til at besøge en masse attraktioner som du ville gå glip af hvis du bare kørte igennem byen. Det bedste eksempel er Church of Christ in Chains. Denne græske kirke befinder sig tæt på pladsen og fremviser tydeligt sine ikoniske Byzantinske indflydelser. Nogle betragter kirken som en af de mest indflydelsesrige i hele Europa. Den nuværende udgave er rent faktisk kirkens tredje inkarnation. Sørg for at du er mentalt (og fysisk) forberedt på de mange trappetrin.

Monemvasia er ikke den største by i Grækenland. Mange besøger kun byen i en eller to dage og hvis du elsker måderne byer og deres faciliteter, så er Monemvasia måske ikke det bedste sted at tage på ferie. Hvis du er ude efter en fornemmelse af hvordan det var at være i live for mange år siden, have muligheden for at tage på udforskning, og prøve at undgå at blive solbrændt, så bør du planlægge en tur til Monemvasia.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Grækenlands turistkontor

#Touristboard Greece Tourism Authority GNTO 7, Tsoha street, Ampelokipoi T: +30 210 87 07 000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Greece #visitGreece #iGreece #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Grækenland

#Grækenland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Grækenland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Grækenland i historiebøgerne

#History Grækenlands historie video Historie kort fortalt Tidlige arkæologiske levn tyder på, at mennesker har beboet Grækenland så langt tilbage er 700.000 år siden, begyndte mere permanente...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Grækenland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#greece #euro #currency

Hvad spiser man i Grækenland

#Foodie Grækenland Foodie Video Mad i Grækenland Mad er en vigtig del af hverdagen og kulturen i Grækenland. At spise ude er almindeligt, og der er mange...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Monemvasia
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Monemvasia #iMonemvasia #VisitMonemvasia #Greece #VisitGreece #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her