Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Monastir

Tunesien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Tunesien

#Tunisia Rejser til Tunesien Alt fra Atlasbjergene til Sahara afspejler kulturen og mulighederne middelhavsområdet har at byde på. Tunesien var en af de helt store merkantilkræfter i...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Monastir

Med sin beliggenhed langs den centrale kyst har Monastir længe været en af Tunesiens primære fiskerihavne. Nu til dags er byen dog også en af landets største turistdestinationer. Monastir befinder sig ovenpå ruinerne af en gammel romersk by og dens primære attraktion er en velbevaret Ribat som brugtes til at holde udkig efter byzantinske flådeangreb for flere århundreder siden. Hvis du nogensinde har set Monty Python vil du kunne genkende byen fra Life of Brian.

Nyd en eftermiddag på Al-Qurayyah Beach

Forestil dig en gåtur langs stranden, hvor bølgerne blødt omfavner dine bare tæer. Det er lige præcis den oplevelse Al-Qurayyah Beach i Monastir har at byde på. Stranden befinder sig langs en af byens hovedgader og er derfor meget let tilgængelig. Derudover befinder den sig i byens finansdistrikt, så der er også mange shopping og dining muligheder i området til når du er færdig med at slikke sol. Derudover byder området også på klatreområder som du med fordel kan besøge når vandet står højest. Det er en fantastisk måde at tilbringe en solrig dag på.

Mange bevæger sig fra stranden til medinaen for at få en bid lækker mad. Derudover byder området også på mange steder hvor man kan slappe af med en drink og en fodboldkamp, hvis det kunne friste. Derudover er der også masser af muligheder for at forhandle om varerne i området som du godt kunne tænke dig at tage med hjem. Det er en oplevelse du ikke bør gå glip af!

Tilbring en eftermiddag i hotelcentrummet

De fleste opholdssteder i Monastir befinder sig 6 mil fra midtbyen og byder på fantastiske muligheder for en runde golf langs kyster. Området hedder Skanes og er hjemsted for adskillige strande med kridhvidt sand og krystalklart vand. Det er en populær destination når vejret er godt, så hvis det er her du vælger at snuppe en eftermiddag kan du godt regne med, at du ikke er den eneste.

Er du typen som elsker at udforske kan du med fordel lægge turen forbi Habib Bourguiba Mausoleum. Mausoleets høje spir og velvedligeholdte plads er utroligt smuk og byder på en unik mulighed for at tilbringe en stille stund med din elskede en varm eftermiddag. Derudover byder Great Mosque of Monastir på en enestående udsigt over havet, samt et væld af udforskningsmuligheder. Dog er besøgstider begrænsede når dagens bønner er i gang.

Hvis du er på udkig efter en sjov måde at udforske Tunesien på, så er Monastir den oplagte rejsedestination. Byens mange strande, udforskningsmuligheder, og lækre lokale måltider til overkommelige priser byder på den perfekte pause fra hverdagens stress og jag.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Monastir Tourist information

R2, Avenue du Maroc
Monastir 5000

T: +216 73 449 855

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tunesiens turistkontor

#Touristboard Tunisia Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST #Tunisia #visitTunisia #iTunisia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Monastir
clear sky
34.6 ° C
43.4 °
31 °
46 %
10.3kmh
0 %
søn
35 °
man
31 °
tirs
30 °
ons
30 °
tors
33 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Monastir
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Tunisia #Monastir #iMonastir #visitMonastir #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her