Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Minsk

Hviderusland

#Belarus Rejser til Hviderusland Hviderusland er i Østeuropa og er omgivet af lande med det største, Rusland, nordøstligt. Den vigtigste internationale lufthavn er Minsk, 42 km...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Minsk

Minsk med 1,7 millioner indbyggere er hovedstad i Hviderusland og landets geografiske hjerte, byen blev først nævnt i middelalderkrøniker i år 1067. Minsk ligger på et malerisk sted ved ​​floden Svisloch der i historisk tid var en af ​​de travleste handelsruter der forbinder Østersøen og Sortehavet.

Byen blev hovedstad i Minsk fyrstedømmet i 1101 og en del af Litauen i 1326. I slutningen af ​​det 15 århundrede var Minsk et stort håndværks- og handelscenter. Byens industrielle udvikling begyndte i 1870’erne. Det var et af de største jødiske centre i Østeuropa i middelalderen, og før anden verdenskrig var omkring 40% af befolkningen jødisk.

Selvom byen blev stærkt beskadiget i krigen, er der stadig interessante monumenter tilbage. Blandt andet et tidligere Bernardiner kloster fra 1600 tallet og Ekaterin katedralen fra 1600 tallet (tidligere kaldet Petropavlovsk kirken).

Antallet af smukke religiøse bygninger i Minsk er større end i mange større byer.

Maria kathedralen er bygget i 1700 tallet i barok stil, oprindeligt et jesuitterhus, inden ordenen blev forbudt ved begyndelsen af ​​1800 tallet. Der er også den ortodokse Helligåndskirke som er en af ​​de ældste kirker i Minsk samt den befæstede kirke Sankt Peter og Paulus med flankerende tårne.

Du skal huske at besøge Great Patriotic War Museum. Det mindes den tysk sovjetiske krig og ​​den nazistiske besættelse. Museet åbnede dørene næsten umiddelbart efter at byen blev befriet. Det er det første museum dedikeret til anden verdenskrig og det åbnede, mens konflikten stadig var i gang.

Det nationale kunstmuseum fortjener også et besøg, det er det største museum i landet med mere end 27.000 kunstværker, omfattende 20 forskellige samlinger, der spænder fra moderne kunst til det 17. århundrede. Hvideruslands fokus 2 verdenskrig var at sikre, at dette museum igen ville blive funktionelt, og store summer gik til erhvervelse af ny kunst, herunder russisk kunst, så det igen kunne åbnes for offentligheden.

Rejser til Minsk, Hviderusland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Minsk og Hviderusland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Minsk Tourist Information Office

Ulitsa Revolyutsionnaya 13
Minsk

T: +375 17 203-39-95

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Hvideruslands turistkontor

#Touristboard Belarus Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Belarus #visitBelarus #iBelarus #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Hviderusland

#Hviderusland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Hviderusland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Minsk Boutique & Luksushoteller

#Minsk Minsk Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Luksus ferie Leder du efter en luksusferie i byen? Se på anbefalede...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Minsk
scattered clouds
4.9 ° C
4.9 °
4.9 °
72 %
4kmh
29 %
man
5 °
tirs
7 °
ons
11 °
tors
14 °
fre
11 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
MINSK
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Minsk #iMinsk #VisitMinsk #Belarus #VisitBelarus #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her