Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Milwaukee

USA Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

USA

#USA Rejser til USA USA er hjemsted for en af de mest alsidige topografier i hele verden. Du kan udforske alle de historiske kolonier langs østkysten, eller...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Milwaukee

Du vil finde Milwaukee på Lake Michigans kyst, blot nogle få kilometer nord for. Byen danner ramme om en storslået havnefront, historiske bryggerier og flere festivaler, der bringer det bedste, Wisconsin og USA har at byde på. Et af de største gratis motorcykelrallyer kommer til Milwaukee hvert år sidst på sommeren. Du vil finde koncerter, cirkusforestillinger og selvguidede fabriksture på Harley-Davidson som højdepunkter på festivalen. Udstillede veteranbiler og en stor markedshal er også en del af festlighederne.

Flere andre festivals involverer burgere, knækpølser og de forskellige kulturer, der har hørt hjemme i Milwaukee i mange generationer. For løbere gør den årlige Runner’s World begivenhed også byen til et af de mest populære rejsemål. Amerikansk øl byggede Milwaukee over flere generationer, og både makro- og mikro-bryggerier trives her. Du vil finde masser af ølhaver, men bryggerierne har udvidet deres udbud til at omfatte cider, sodavand med alkohol og meget mere. Der er flere bryggerier i byen, der tilbyder guidede ture, som inkluderer gratis smagsprøver, du kan nyde.

Man kan ikke tale om Milwaukee uden at bringe byens Bloody Mary kultur på bane. Glem at få en stilk bladselleri som pynt i drikken, mens du er her. Pubber og barer vil pynte din drink med op til flere hamburgere, kyllingevinger, pølse, majskolber og meget mere. Det er et helt måltid på et glas. Som de siger lokalt, man skal kunne “eat, drink, and be Mary.”

Milwaukee er en storslået amerikansk by, der ikke er for hård ved tegnebogen, men som er fyldt med liv og energi, både nat og dag. Kom for at udforsk dens kultur, så vil du helt sikkert få en mindeværdig ferie.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Wisconsin Tourism

Wisconsin Department of Tourism
201 West Washington Avenue
Madison, WI 53703

T: +1 800 432 8747

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

USAs turistkontor

#Touristboard USA Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #USA #visitUSA #iUSA #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

USA valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 1¢, 5¢, 10¢ cent $¼, $½, $1 Dollar$1, $1, $5, $10, $20, $50, $100 Dollar USA National Bank #USA #Dollar #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Milwaukee
few clouds
21.9 ° C
23.5 °
19.8 °
76 %
0.5kmh
20 %
søn
28 °
man
30 °
tirs
29 °
ons
30 °
tors
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Milwaukee
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Milwaukee #iMilwaukee #VisitMilwaukee #Wisconsin #VisitWisconsin #USA #VisitUSA #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her