Søgning - indtast sætning eller del af ord
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Federated States of Micronesia

Video præsentation

Se en præsentations video fra landet og bliv inspireret til en rejse

Rejser til Mikronesiens Fødererede Stater

Mikronesiens Forenede Stater, eller FSM (engelsk), hvis man foretrækker det, er en suveræn nation og en associeret stat med USA.

Den består af 4 stater i alt: fra øst til vest er det Kosrae, Pohnpei, Chuuk og Yap. Omkring 600 øer udgør denne nation, der ligger syd for Marianerne og nordøst for New Guinea.

I modsætning til andre tropiske øer i Stillehavet er øerne Mikronesien relativt fjerntliggende. Det har gjort at infrastrukturen for turisme er sakket meget bagud for hvad man ellers kunne forvente på øer beriget med en naturlig skønhed. På den anden side vil du forvente at kunne finde en mere autentisk øoplevelse under en ferie i FSM.

For de der overvejer et resort lignende ophold under deres ferie, er der kun en håndfuld af sådanne feriesteder, disse kan findes på de store øer. Generelt er der tale om små, nogle gange med kun 18 værelser, men med swimmingpools, aircondition og adgang til restaurant under opholdet. En helt igennem unik mulighed er Kosrae Nautilus Resort, som har ikke mindre end 3 hektar smukke haver der indbyder til udforskning under dit ophold.

Populære aktiviteter under en ferie på øerne omfatter naturligvis svømning og dykning. Der er mulighed for surfing og snorkling i begrænset omfang. Da øerne ikke er så “turistede” har den lokale kultur opretholdt en stærk tilstedeværelse i hele samfundet gennem årene, så det kan være en interessant og dyb oplevelse at fordybe sig lidt i denne kulturs unikke livssyn.

De fødererede stater i Mikronesien har generelt tilsvarende indrejsekrav som til USA. Der kan også kræves indrejsetilladelse. Men på trods af mulige udfordringer omkring rejseforberedelser er FSM en utrolig destination, der er værd at udforske.

 

Kort

Landekort som du kan bruge til at beregne afstande

Byguider

Palikir

#Palikir Rejser til Palikir Beliggende på øen Pohnpei, er denne lille by Mikronesiens hovedstad. Øen og byen var traditionelt styret af stammehøvdinge siden før optegnelser omkring...

Godt at vide

Vejr og vejrudsigt

Palikir
light rain
29.5 ° C
29.5 °
29.5 °
79 %
1.5kmh
90 %
tirs
29 °
ons
28 °
tors
28 °
fre
28 °
lør
28 °

 

Hvad syntes andre om rejser til landet ?

Her kan du se hvad andre syntes om rejser til landet. Du kan også selv give din anbefaling og du kan skrive dine gode eller dårlige rejseoplevelser i kommentarfeltet.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
FederatedStatesOfMicronesia
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Mest søgte hashtags på siden:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#FederatedStatesofMicronesia #visitFSM #Micronesia #touristinformation #adventure #holiday

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her