Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Merida

Mexico

#Mexico Rejser til Mexico Der findes to tilgange til at opleve fantastiske Mexico. Den første går ud på at besøge kystnære hoteller og de diverse udforskningsmulighederne de...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Merida

Når du besøger Merida, vil du straks se, at det er en by med kontraster. Flere forskellige kulturer har været med til at påvirke byen gennem årene. Grundlagt i det 16. århundrede af spanierne, kan du stadig se Montejos hjem som en del af din bytur. Du finder også nogle gamle Maya-stenværk, der bruges i de koloniale bygninger, der er drysset over hele byen.

I næsten et halvt århundrede blev Merida bygget på fortjenesten ved at lave reb. Henequen- og sisalplanterne vokser ganske godt her, hvilket gjorde byen og den omkringliggende region til verdens største rebfremstillingscenter. Det var faktisk så velhavende, at Merida installerede gadebelysning og offentlig transport før Mexico City.

Der er masser af historiske steder et besøg værd under dit ophold. Sørg for, at Plaza Grande er på din liste, hvor katedralen og guvernørens palads er placeret. Bymuseet, jernbanemuseet og Palacio Canto er også gode muligheder at overveje. Gå en tur langs El Paseo Montejo for at se smukke palæer, have is og nyd de friske tamales.

Søndag aften lukker byen gaderne, der fører til Plaza Grande, hvilket skaber en vidunderlig tid til at være social. Levende musik spiller, folk klæder sig på deres bedste, og der er masser af dans og lyst. Merida giver dig masser af muligheder for at slappe af på en måde, der passer dig bedst. Kom her, og du vil finde det at være en fantastisk destination.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Merida Tourist Information

Calle 62 LB, Centro
97000 Mérida

 

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Forbud og restriktioner mod E-cigaretter

Flere og flere rygere skifter fra normale cigaretter til e-cigaretter af forskellige årsager. Men husk på at i nogle lande er e-cigaretter forbudt, i...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Mexico valuta, Peso

1 Peso = 100 centavos. 5¢, 10¢, 20¢, 50¢ centavos $1, $2, $5, $10, $10 Pesos$20, $50, $100, $200, $500, $1000 Pesos Mexican National Bank #Mexico #Peso #mxn...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Mérida
clear sky
24 ° C
25 °
24 °
94 %
1.5kmh
0 %
man
35 °
tirs
36 °
ons
37 °
tors
30 °
fre
36 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Merida
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Mexico #Merida #iMerida #visitMerida #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her