Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Mendoza

Argentina

#Argentina Rejser til Argentina Som land har Argentina været igennem meget godt såvel som skidt. På trods af alle strabadserne har det argentinske folk dog formået...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Mendoza

Mendoza er den fjerdestørste by i Argentina. Det er Argentinas vigtigste vinby og her produceres cirka 70% af Argentinas vinproduktion. Fra Mendoza kan du for eksempel planlægge en kort dagstur til Buenos Aires eller Santiago. Hvis du interesserer dig for skiferier er der også nem og hurtig adgang til Andesbjergene.

Godt nok ligger Mendoza ved en korsvej, men det er en by som byder på flere muligheder end vi nogensinde kunne beskrive. Der produceres imponerende meget olivenolie her i byen og takket være deres beliggenhed producerer vingårdene fantastiske vine. Deres vine fra Malbec vindruer er især noget for sig. Byen er også hjemsted for utallige monumenter, heriblandt til Army of the Andes og Jose de San Martin, som hver især er utroligt smukke. Derudover er der også et smukt springvand, dejlige stier langs vandet, og utallige åbne pladser i General San Martin Park.

Museum of Area Foundation er et interessant sted at besøge, da det byder på mulighed for at se på adskillige arkæologiske udstillinger fra kulturerne som eksisterede i byen før den moderne bys oprindelse. Her vil du kunne se modeller af den gamle by, med et moderne display, så du kan lære Mendozas historie at kende. Museet befinder sig på byens oprindelige rådhus.

Det er naturligvis også en mulighed at besøge nogle af byens vingårde, især om vinteren. Man kan tage til vinsmagning når det er sæson for det, men udsigten er et besøg værd i sig selv.

Mendoza byder besøgende på muligheden for at skræddersy deres ønskeferie, uanset om den foregår i bjergene, i havet, eller indenfor byens grænser. Man kan det hele.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Mendoza Tourist Information

Informações turísticas Mendoza
Parque Central
Av. San Martín 1164
M5500 Mendoza, Argentina

Argentinas turistkontor

#Touristboard Argentina Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #Argentina #visitArgentina #iArgentina #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Mendoza
clear sky
22.7 ° C
22.7 °
22.7 °
53 %
1kmh
0 %
tirs
31 °
ons
30 °
tors
31 °
fre
26 °
lør
18 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Mendoza
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Argentina #Mendoza #iMendoza #visitMendoza #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her