Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Meloneras

Spanien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Meloneras

Meloneras er et af de nyeste luksus-turistområder og er i den perfekte beliggenhed for at opleve den solrige ø, Gran Canaria. Dette ferieområde i vækst er en oase væk fra mængderne i de større feriebyer, selvom man bare er få minutter væk fra disse områder. I byen kan du blandt andet finde designerbutikker, virkelig gode hoteller og fantastiske restauranter. Uanset om du søger en billig ferie til Meloneras eller virkelig vil forkæle dig selv med luksus, så finder du alt, hvad du har brug for her.

Meloneral utroligt smukke strand er omgivet af palmetræer og har blødt, hvidt sand og roligt vand. Med disse uspolerede omgivelser, er Meloneras simpelthen stedet at tage hen, hvis du vil nyde din egen lille bid af paradis. Væk fra stranden, kan du gå ture langs de smukke klipper ved havet, hvor der også er god mulighed for at fiske. Du kan finde rigeligt med aktiviteter for både børn og voksne med vandlande, skate parker, kamelrideture og en ny 18 hullers golfbane. Efter en lang dag i solen, kan du opleve himlen skifte farve til en skøn rødlig nuance under den spektakulære solnedgang over Atlanterhavet.

Under ferier i Meloneras kan man nyde godt af nogle af de bedste butikker og restauranter på Gran Canaria. Besøg den luksuriøse og moderne Lopesan Boulevard El Faro shopping center, som har mange fine butikker, restauranter og barer, såvel som en imponerende havudsigt. Hvis du vil tage en endagstur, så er den nærliggende Maspalomas det idelle valg. Her kan du blandt andet tage på ridetur på kameler og opleve den smukke natur i den sandfyldte nationalpark. Tæt ved havet i Meloneras kan du opleve Punta Mujeres’ ruiner, som ligger i helt fantastiske omgivelser. Ferier i Meloneras er perfekte til at slappe af og hvile, med elegante spanske restauranter, fredelige barer og mere livlige cabaretshows i kasinoet – her er noget for alle og enhver. Hvis du vil have et vildere natteliv, så er Playa del Ingles og Puerto Rico bare få minutters kørsel væk, og her kan du opleve summende cocktail barer, klubber og musiksteder, som er åbne til langt ud på natten.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Turismo de Canarias

Promotur Canary Islands Tourism
C/ Victor Hugo, 60
35006 Gran Canaria

T: +34 928290579

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Meloneras #iMeloneras #VisitMeloneras #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Meloneras
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her