Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#MegaliAmmos

Grækenland

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Megali Ammos

Megali Ammos ligger på den græske ø Mykonos, og navnet kan oversættes med ”Stort Sand”, så man kan nemt forestille sig, hvad der venter her. Tag på en ferie til Megali Ammos, og I vil blive forkælet med det bedste fra begge verdener, en enorm strand som strækker sig til det uendelige, men også tæt på den livlige Mykonos By, en travl by om dagen og ligeså livlig om natten. En ferie i Megali Ammos vil introducere jer til nogle af de mest rolige strande på Mykonos, og selvom at det er så tæt på byen, så er det overraskende meget stille om sommeren. Det bløde sand fra stranden, som strækker sig langt, giver jer masser af plads at nyde noget afslappende tid sammen på stranden i den varme græske sol.

Vær sikker på, at I bruger noget tid på at se solen gå ned over bugten under jeres ferie i Megali Ammos. Med de berømte vindmøller i Mykonos By, så er det et af de smukkeste steder i Grækenland at se solen gå ned. En af de bedste ting ved en ferie i Megali Ammos, er at I kan læne jer tilbage og slappe af i fredfyldte omgivelser, men I har stadig adgang til den livlige atmosfære i Mykonos By. Bare en kort femten minutters gåtur væk kan I opleve byens boutiques, restauranter og caféer om dagen samt opleve den livlige atmosfære om natten.

Byen selv er fyldt med hvidvaskede bygninger og brostensbelagte gader, og selvom at det er en populær turistdestination, som har den stadig beholdt en masse af sin traditionelle charme. Gå en tur i byen, og I vil finde nogle lækre boutiques rundt om hjørnerne og nogle traditionelle tavernaer, der hvor I måske ikke lige forventer I finde dem. Brug en eftermiddag ved havnen og I kan se verden komme fordi jer i dette sofistikeret sted på øen. Når solen er gået ned, så kan I nyde de mange barer, restauranter og diskoteker som ligger på gaderne i Mykonos By. I kan tilbringe en livlig nat og få mest ud af festatmosfæren eller tage tilbage til Megali Ammos og nyde en stille nat ved den lokale taverna med udsigter over havet.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Grækenlands turistkontor

#Touristboard Greece Tourism Authority GNTO 7, Tsoha street, Ampelokipoi T: +30 210 87 07 000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Greece #visitGreece #iGreece #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Grækenland

#Grækenland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Grækenland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Grækenland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#greece #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Mykonos
clear sky
26.7 ° C
29 °
25.4 °
57 %
0kmh
0 %
ons
27 °
tors
26 °
fre
26 °
lør
27 °
søn
25 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
MegaliAmmos
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#MegaliAmmos #iMegaliAmmos #VisitMegaliAmmos #Greece #VisitGreece #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her