Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Medellin

Colombia

#Colombia Rejser til Colombia Colombia er lidt af en udfordring. Landet er ikke hjemsted for lige så mange turistattraktioner som der er at finde i dets...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Medellin

Medellin ligger i Aburra dalen og byder på en fantastisk mulighed for at udforske kulturen i Paisa. Man kan med lethed mærke kulturens spanske og katolske rødder og dens fantastiske gæstfrihed er noget helt for sig selv. Du vil hurtigt opleve, at folk i byen elsker at lave byttehandler, smile, og snakke om alt fra fodbold til poesi.

Der afholdes adskillige festivaler i Medellin året rundt, heriblandt Festival of Flowers, hvor du vil blive mødt med parader og aktiviteter i nærheden af lokale avlere og deres avl. Derudover er der også International Jazz Festival som bringer musikere til byen og International Tango Festival som får folk ud i gaderne, hvor de danser natten lang.

Derudover er Medellin også hjemsted for flere end 40 gallerier. Det mest kendte museum i byen hedder Museum of Antioquia og er det første af sin slags i hele landet. Museet befinder sig i Botero Plaza, ved siden af den gamle bymur. Byen er også hjemsted for et moderne kunstmuseum, et interaktivt museum, og et mineralmuseum ved den lokale mineskole.

Byen er også hjemsted for et unikt museum ved navn El Castillo som tilbyder ferieworkshops og familievenlige aktiviteter. Museet afholder særlige begivenheder a. til dags er byen en af de venligste og mest velkommende byer i hele Sydamerika. Det er det perfekte indgangspunkt til Colombiåret rundt, hvoraf mange  afholdes på samme tid som landets højtider.

Engang for længe siden blev Medellin kaldt verdens farligste by men det er et ry byen for længst er kommet over. Nu til dags er byen en af de venligste og mest velkommende byer i hele Sydamerika. Det er det perfekte indgangspunkt til Colombia.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Medellin Tourist Information

Calle 30 A #55 – 64
Medellín, Antioquia,

T: +57 4 3857474

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Colombias turistkontor

#Touristboard Colombia Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Colombia #visitColombia #iColombia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Medellín
broken clouds
19.1 ° C
20.9 °
19.1 °
96 %
1kmh
75 %
tirs
20 °
ons
21 °
tors
22 °
fre
27 °
lør
17 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Medellin
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Colombia #Medellin #iMedellin #visitMedellin #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her