Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Matjiesfontein

Sydafrika Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Sydafrika

#SouthAfrica Rejser til Sydafrika Med mere end 3.000 kilometer kystlinje byder Sydafrika besøgende på muligheden for at nyde både Atlanterhavet og det indiske ocean. Landet har 11...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Matjiesfontein

Matjiesfontein er den perfekte blanding af uforskammet frihed og traditionel civilisation. Byen blev grundlagt i 1884 af en jernbanemand fra Skotland og blev hurtigt til en populær destination for victorianerne med kurs mod Cape Town. Et besøg hertil byder på udsøgte muligheder for at udforske historiske bygninger, finde den indre fred, og nyde et afslappet område i Afrika som byder på et fantastisk indblik i fortiden.

Matjiesfontein har utallige attraktioner at byde på, heriblandt et gammelt postkontor, en historisk cricketbane, et rådhus og fængsel som blev bygget i 1901 for at huse General Gideon Scheepers, en gammel melmølle, og mineral vandværker. Før i tiden var Matjiesfontein en populær spa by, så selv historisk set har byens mål altid været at hjælpe besøgende med at slappe af.

Du må for alt i verden ikke forgå et besøg til jernbanestationen. Den er fuldt restaureret og velbevaret og ser ud præcis som den gjorde da stationen blev åbnet i februar 1878. Derefter bør du bevæge dig ned til rejsekapellet, som befinder sig langs Monument River. I sin tid blev kapellet brugt til at opbevare udstyr som lyste byen op om natten.

Derudover byder byen også på utallige fine dining muligheder, luksuriøse hoteller, og adskillige museer. Matjiesfontein er også hjemsted for store åbne områder, især langs de gamle British Army Remount Camp parade grounds. Matjiesfontein kan hjælpe alle og enhver med at tage et skridt tilbage og opleve fortiden. En tur til Sydafrika er langt fra fuldendt uden en tur til denne smukke, historiske by.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Matjiesfontein Tourist Information

Matjiesfontein Ave
Evander
South Africa

T: +27 23 561 3011

Western Cape Province Tourism

18th Floor, SA Reserve Bank Building, 60 St Georges Mall
City Bowl
Cape Town, Western Cape, 8001
South Africa

T: +27 (0)21 487 8600

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Sydafrikas turistkontor

#Touristboard South Africa Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #SouthAfrica #visitSouthAfrica #iSouthAfrica #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Sydafrika valuta, Rand

1 Rand = 100 cent. 5c, 10c, 20c, 50c cent R1, R2, R5 RandR10, R20, R50, R100, R200 Rand#SouthAfrica #rand #zar #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Matjiesfontein
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Matjiesfontein #iMatjiesfontein #VisitMatjiesfontein #WesternCape #VisitWesternCape #SouthAfrica #VisitSouthAfrica #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her