Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Maseru

Lesotho

#Lesotho Rejser til Lesotho Lesotho er en af ​​de mindste nationer i verden og er helt omgivet af Sydafrika. Landet er også unikt, da det er...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Maseru

På bantusproget Sesotho betyder Maseru “røde sandsten.” Denne by blev oprindeligt grundlagt som en britisk militærlejr i 1869. Byen er beliggende nær Mohokare-floden, som også er landets grænse med Sydafrika. Byen har et par populære kasinoer for de der interesserer sig for spil. Basotho Hat Shop er et godt sted for souvenirs, men de rigtige attraktioner i Maseru er i naturen.

Under dit ophold skal du absolut tage op til Sani Pass. Ikke helt let med de 1.332 meter stejle grusvej, men på toppen vil du forstå hvorfor du skulle gennemgå anstrengelserne når du ser den fantastiske panoramaudsigt. Thaba Bosiu er et sandstens plateau og var hjemsted for et fort der tidligere var hovedstad i Lesotho. I dag er området forladt, men der er stadig ruiner af fortet og gravene fra de forskellige basotho-høvdinge. Stedet er regnet som et nationalt monument.

Den imponerende Katse Dæmning skal du naturligvis også se. Det var engang den største dobbeltbue dæmning i Afrika med sine 185 meter i højden. Omkring reservoiret er der mulighed for flere aktiviteter, fra ponytrekking til cykling. Det er muligt at overnatte på stedet.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Maseru Tourist Information

Lesotho Tourism Development Corporation
Linare Rd
Lesotho

T: +266 2231 2238

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Lesothos turistkontor

#Touristboard Lesotho Tourism Authority Ministry of Communications P.O. Box 36 Maseru Lesotho T: (+266) 22 323 864 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Lesotho #visitLesotho #iLesotho #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Maseru
clear sky
-2.5 ° C
-2.5 °
-2.5 °
45 %
1.2kmh
0 %
lør
12 °
søn
13 °
man
15 °
tirs
15 °
ons
17 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Maseru
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Lesotho #Maseru #iMaseru #visitMaseru #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her