Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Martha’s Vineyard

USA Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

USA

#USA Rejser til USA USA er hjemsted for en af de mest alsidige topografier i hele verden. Du kan udforske alle de historiske kolonier langs østkysten, eller...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Martha’s Vineyard

Martha’s Vineyard ligger ud for Cape Cod og er en fantastisk ø, der er en del af staten Massachusetts i USA. Det er en ø til sommerferie, et langsommere tempo i livet og et miljø, der er specielt designet til at hjælpe besøgende med at slappe af.

Mange berømtheder tager sig tid på øen, ligesom amerikanske politikere, musikere og andre med midler. Den amerikanske præsident tager ofte tid væk på denne ø i løbet af sommeren.

Et stop, der altid er på dagsordenen med et besøg på Marthas Vineyard, er Inkwell Beach. Denne smukke offentlige strand har en livredder på vagt, og svømning er ofte tilladt. Stranden er noget smal og kan være ret travl på en varm dag, men det er stadig et dejligt stop at nyde. Sørg også for at stoppe ved de flyvende heste for at ride den ældste karrusel i verden.

Ved solnedgang vil du gerne komme over til Gay Head Lighthouse eller klippen, der er i nærheden. Når de lyserøde og appelsiner begynder at skinne, er refleksionerne fra vandet intense, fantastiske og betagende.

Marthas Vineyard er også en vigtig kulinarisk oplevelse, der ikke bør gå glip af. Fra frisk dampet hummer til fyldte muslinger til krabbekød guacamole, finder du ud af, at restauranterne på øen er lige så fantastiske som udsigten.

Der er mange smukke steder i USA at besøge, men Marthas Vineyard overgår alle forventninger. Det er den type sted, der vil skrive direkte på dit hjerte og tilskynde dig til at vende tilbage så ofte som muligt.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Massachusetts Tourism

Massachusetts Office of Travel & Tourism
136 Blackstone St., 5th Floor
Boston, MA 02109 U.S.A.

T: +1 (617) 973 8500

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

USAs turistkontor

#Touristboard USA Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #USA #visitUSA #iUSA #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

USA valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 1¢, 5¢, 10¢ cent $¼, $½, $1 Dollar$1, $1, $5, $10, $20, $50, $100 Dollar USA National Bank #USA #Dollar #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
MarthasVineyard
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#MarthasVineyard #iMarthasVineyard #VisitMarthasVineyard #Massachusetts #VisitMassachusetts #USA #VisitUSA #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her