Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#MarsaMatruh

Egypten

#Egypt Rejser til Egypten Egypten betragtes ofte som en af de første menneskeskabte civilisationer og de fleste ved, at landet er hjemsted for et væld af...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Marsa Matruh

Med den skønne strand, den livlige kultur og de historiske attraktioner, er Marsa Matruh den perfekte destination for dem, der vil væk fra det hele og opleve det autentiske Egypten. Denne magiske del af Egypten er berømt for sine hvide sandstrande og forbindelserne til Kleopatra, og er det perfekte sted at holde en afslappet badeferie væk fra trængslen i nogle af de større feriebyer ved Det Røde Hav.

Her kan du slappe af på perfekte, rolige strande, svømme i krystalklart vand eller bare læne dig tilbage og solbade. Dem, der vil have lidt mere aktive ferier kan prøve de spændende vandsportsaktiviteter ved kysten, og man finder ikke mange bedre steder at dykke. På land er der også mange tilbud. Man kan lære mere om områdets militære historie på Rommel Museum, udforske ruinerne af de gamle templer og paladser eller gå på tilbudsjagt på de livlige markeder.

Marsa Matruh er også en god base for dem, der vil opleve mere af Egypten. Hvorfor ikke tage en tur til den fantastiske by Kairo, eller besøge den berømte ørkenoase ved Siwa? Du kan endda opleve pyramiderne ved Giza eller den gamle by Alexandria på en dag og vende tilbage til hotellet for at slappe af om aftenen. Du bestemmer helt selv hvordan du vil tilbringe ferien, men du er sikker på at den bliver uforglemmelig.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Egyptens turistkontor

#Touristboard Egypt Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK YOUTUBE #Egypt #visitEgypt #iEgypt #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Marsá Maţrūḩ
broken clouds
17.7 ° C
17.7 °
17.7 °
52 %
11.7kmh
71 %
ons
17 °
tors
19 °
fre
19 °
lør
20 °
søn
20 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#MarsaMatruh #iMarsaMatruh #VisitMarsaMatruh #Egypt #VisitEgypt #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

MarsaMatruh
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her