Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Marsa Alam

Egypten

#Egypt Rejser til Egypten Egypten betragtes ofte som en af de første menneskeskabte civilisationer og de fleste ved, at landet er hjemsted for et væld af...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Marsa Alam

Kunne du tænke dig at opleve det Røde Hav, med dets hvide sandstrande og fantastiske dykker-muligheder, uden det medfølgende hav af turister som de fleste egyptiske byer har at byde på? Så er Marsa Alam den perfekte rejsedestination for dig. Byen er hjemsted for den berømte Abu Dabab strand, hvor du med garanti vil se mindst én skildpadde og, hvis du er heldig, noget mere unikt, såsom en krokodillefisk.

Hvorfor ikke besøge Kleopatras mine?

Mange af de vidundere som Egypten har at byde på, såsom pyramiderne og de fantastiske skulpturer som har overlevet i flere årtusinder, ville ikke stå der i dag uden Egyptens miner og alt det hårde arbejde der blev lagt i konstruktionen af disse vidundere. Derudover ville landet heller ikke have de fantastiske ædelsten som det nu engang har. Smaragderne kommer fra Kleopatras mine i den østlige ørken, som har været mineret siden den ptolemæiske æra.

Når du føler, at du har ledt efter smaragder længe nok giver det kun mening at slappe af ved det Røde Havs smaragdgrønne vand. Du kan for eksempel vælge at slappe af på Honkorab stranden syd for Marsa Alam. Her vil du kunne mærke solens varme stråler på din krop, få dig en kølig drink, og tage på dykkertur hvis det interesserer dig. Men husk – én ting af gangen.

Tag på udforskning på fiskemarkedet!

En af de bedste oplevelser Marsa Alam har at byde på er Port Ghalib Marina fiskemarkedet. Her kan du spise lækre fisk- og skaldyrretter fra frisk fangst. Det er et af de mest udsøgte måltider du overhovedet kan forestille dig. Jo mere du investerer i markedet, jo mere får du ud af dit besøg, så vi anbefaler næsten at springe et måltid eller to over, så du virkelig kan nyde oplevelsen til fulde.

Hvis du befinder dig i Marsa Alam når Ramadanen er ved at være slut kan du med fordel deltage i Eid al-Fitr, hvis du ønsker en helt unik oplevelse. Højtiden fejrer, at fasten i den hellige måned er slut og er den mest fantastiske måde at fejre den muslimske tro på.

Hvis man ønsker at opleve mere af Egypten på ferien til Marsa Alam, er man kun 2 timers kørsel fra templerne og de historiske monumenter i Luxor, eller 30 minutter fra Kamelernes Dal, hvor man kan se de vilde gazeller i denne smukke nationalpark. Hvis man hellere vil shoppe på ferien er man mindre end en time fra den historiske El Quseir, hvor man kan prutte om prisen på perfumer og sølv i souk’en. Man kan også udforske ørkenen på en jeep safari på ferien til Marsa Alam, eller tage en sejltur, hvor man kan være så heldig at spotte delfiner og skilpadder.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Egyptens turistkontor

#Touristboard Egypt Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK YOUTUBE #Egypt #visitEgypt #iEgypt #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Marsa Alam
clear sky
32.4 ° C
32.4 °
32.4 °
57 %
1.1kmh
0 %
søn
32 °
man
33 °
tirs
34 °
ons
35 °
tors
35 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
MarsaAlam
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Egypt #MarsaAlam #iMarsaAlam #visitMarsaAlam #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her