Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Marrakesh

Marokko Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Marokko

#Morocco Rejser til Marokko Marokko er et af de mest romantiske steder du overhovedet kan besøge i hele Afrika. Udover de lange kystlinjer ved Middelhavet og Atlanterhavet...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Marrakesh

Marrakech er en af Marokkos største byer og betragtes generelt som den vigtigste af landets fire forrige kejserlige byer. Byen blev grundlagt i det 11. århundrede og er hjemsted for utallige strukturer som oprindeligt blev bygget med regionens berømte røde sandsten. Af denne grund kaldes Marrakech ofte for den Røde By. Mange af dens oprindelige mure, fæstninger, og imponerende porte står der stadig, hvilket blot er en af de mange grunde til at besøge denne marokkanske by.

Husk et besøg på Jemaa el-Fnaa

Jemaa el-Fnaa er en af de mest berømte åbne pladser på det afrikanske kontinent og har stået på UNESCOs Verdensarvsliste i næsten 30 år. Pladsens navn oversættes til ”samlingspunktet for dem som foretager ulovlig indtrængning” da dens historiske formål var, at lægge sted til offentlige henrettelser, beordret for at skræmme befolkningen til lydighed. Derudover var det også et samlingspunkt for handelsfolk, slangecharmere, dansere, og musikere, hvilket stadig er sandt dagen i dag.

Når du udforsker Jemaa el-Fnaa vil du uden tvivl opdage, at pladsen er omringet af utallige andre steder som opfordrer til et besøg. Paradegrunden og haven i pladsens ene hjørne er blevet restaurerede. Det er moskeen og paladset også, alt efter hvilke rigdomme byen er stødt på igennem historiens gang, hvilket betyder, at selve bygningernes design fortæller byens historie på en unik måde. Vær dog opmærksom på, at der er ligeså mange tyveknægte som der er historiefortællere.

Marrakechs verdenskendte souqs

En souq er en open air markedsplads, næsten præcis ligesom en basar eller et offentligt marked som naturligvis begge findes rundt omkring i verden. Marrakesh er hjemsted for det største traditionelle berbermarked i verden og mange af de billeder som findes af byen er fra dens souqs. På mange måder er et besøg til en souq ligesom et besøg til en lille by helt for sig selv, hvor man kan købe alt fra oliven til klipklapper. Det er vigtigt for handlen, at man prutter om prisen, så sørg for at tage dine bedste forhandlertricks med i tasken.

Når du har udforsket byens markeder kan du med fordel rykke videre til dens mure og porte. Bab Agnaou er især et besøg værd, med dens imponerende 12. århundredes håndværk. Med en gåtur rundt i byen vil du uden tvivl bemærke alle de robuste tårne som stadig står og vogter over Marrakech dagen i dag. Deres udsmykning er noget helt for sig selv og bør ikke overses.

Er du klar til en tur til Marrakech? Med flere end 19 kilometers volde, et væld af historiske pladser at udforske, samt alle de moderne faciliteter du overhovedet kunne ønske dig vil du opleve, at byen har alt det du har brug for, for at du kan slappe af på en helt unik måde.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Marrakesh Tourist Information

Délégation Régionale Du Tourisme Marrakech
137 Avenue Mohammed V
Marrakech 40000

T: +212 5244 36131

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Marokkos turistkontor

#Touristboard Morocco Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM #Morocco #visitMorocco #iMorocco #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Marrakesh
clear sky
7 ° C
7 °
7 °
65 %
2.1kmh
0 %
tirs
19 °
ons
20 °
tors
17 °
fre
18 °
lør
13 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Marrakesh
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Morocco #Marrakesh #iMarrakesh #visitMarrakesh #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her