Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Marigot

Saint Martin

#Saint Martin Rejser til Saint Martin Saint Martin, der ligger i det nordøstlige Caribiske hav, er verdens mindste beboede ø, der er opdelt mellem to forskellige...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Marigot

Marigot, der fungerer som hovedstad på den “franske” side, er en by, der har oplevet en kraftig vækst siden 2006. Mere end 10.000 mennesker er flyttet her siden da, og det er let at se hvorfor. Beliggende på øens vestkyst er udsigten over Simpson Bay fantastisk, solskinnet er rigeligt, og strandene er altid indbydende.

Marigot plejede at være en simpel fiskerby beliggende i en øsumpe. Dens udvikling begyndte, da kong Louis XVI besluttede at bygge Fort St. Louis på bakkerne over Marigot Bay. Fortet er et af de vigtigste på øen og giver nogle af de bedste udsigter, du finder fra den “franske” side af øen.

Markedsdage i Marigot er onsdag og lørdag. Mellem disse dage har du masser af tid til at udforske de forskellige fortovsbistroer og se de mange hjem til fods. Enhver butik man kan forvente at finde i en fransk by kan findes her sammen med lokale butikker, der giver mere af en caribisk stemning.

Der er i alt 37 strande, der findes på Saint Martin, og Marigot er i centrum for dem. Friar’s Bay Beach er en af ​​de bedste, og den giver adgang til Happy Bay Beach, som tåler en atmosfære, der er valgfri på tøj.

Fra små familieejede restauranter til smukt solskin, der varmer sandet mellem tæerne, finder du et besøg i Marigot, der kræver afslapning. Du finder det at være en fremragende feriemulighed.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Marigot Tourist Information

10 Rue du Général de Gaulle
Marigot

T: +590 87 57 21

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Saint Martins turistkontor

#Touristboard Saint Martin Tourism Authority Office de Tourisme de Saint Martin Route de Sandy Ground – Marigot 97150 Saint-Martin T: 0590 87 57 21 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #SaintMartin #visitSaintMartin #iSaintMartin #touristinformation #touristoffice...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Marigot
broken clouds
27.9 ° C
27.9 °
26.5 °
83 %
5.1kmh
75 %
lør
28 °
søn
27 °
man
27 °
tirs
27 °
ons
27 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Marigot
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#SaintMartin #Marigot #iMarigot #visitMarigot #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her