Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Mariehamn

Finland

#Finland Rejser til Finland Du kan se polarlyset. Der er fantastiske naturlige saunaer, du kan nyde. Der er mange byer, der byer på en blanding af...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Mariehamn

En af de mest mindeværdige seværdigheder i Mariehamn er Pommern, som strækker sig langt op mod himlen. Pommern er et museumsskib som er ankret i en af byens to havne. Den gamle windjammer er en af de berømte sejlskibe med fire master som udgjorde del af F. Laeiszs skibsfirma med base i Tyskland. Under 2. Verdenskrig blev hun brugt til at transportere korn og nu til dags byder hun på billeder som giver et indblik i hvordan det var at leve på havet.

Kastelholm Slot byder dig velkommen på en majestætisk måde

Udover at være hjemsted for omkring 10.000 mennesker er Mariehamn også kendt for at være hjemsted for en af de mest fantastiske middelalderslotte i Finland. Kastelholm Slot blev bygget af svenskerne og har udsigt til en fjord syd for den lille by. Slottet blev bygget i det 14. århundrede og er en af de fem resterende middelalderbefæstninger i Finland. Det stod oprindeligt på en ø helt for sig selv.

Mariehamn har en stor marinearv og selvom dette er tydeligt rundt omkring i byen er det uden tvivl tydeligst når du besøger Sjöfartsmuseum. Dette museum befinder sig en kort gåtur fra Pommern. Det er opbygget således at det ligner en skibsbov som skærer igennem landet. Mange af museets udstillinger er velbevarede både, men der udstilles også adskillige galionsfigurer som engang prydede fortidens store sejlskibe. Museets centrum er et genskabt skib – vi anbefaler at du besøger salonen!

Højdepunktet ved et besøg i Mariehamn? Maden!

Der er flere end et dusin fantastiske restauranter i Mariehamn, så du vil umuligt løbe tør for muligheder når du er sulten og på jagt efter et lækkert måltid. En af de bedste restauranter er Indigo, som tilbyder regionens traditionelle retter med et moderne twist. Man begynder næsten at savle, bare ved tanken om at få let krydret, grillet sværdfisk med sød kartoffelmos som tilbehør.

Hvis du er udkig efter en caféoplevelse anbefaler vi at du besøger Bagarstugan: en hyggelig, lille the salon med en masse små, pink pelargonier som giver meget til den maleriske atmosfære. Caféens hjemmelavede supper er dejlige på en kold dag, da de hurtigt varmer dig op. Hvis det ikke føles som en suppedag kan du altid vælge en quiche, tærte, eller salat i stedet. Kagerne bages i caféen og er uden tvivl nogle af de bedste af deres slags i verden, så sørg for at få mindst ét stykke inden du tager hjem!

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Finlands turistkontor

#Touristboard Finland Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #Finland #visitFinland #iFinland #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Finland

#Finland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Finland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Finland i historiebøgerne

#History Finlands historie video Historie kort fortalt Selvom man ikke ved meget om Finlands tidlige historie, menes det, at landets første faste indbyggere begyndte at bosætte sig...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Finland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#finland #euro #currency

Hvad spiser man i Finland

#Foodie Finland Foodie Video Mad i Finland Det finske køkken er blevet stærkt påvirket af opskrifter og mad fra såvel Sverige som Rusland. Traditionelle måltider indeholder som...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Mariehamn
few clouds
7.9 ° C
7.9 °
7.9 °
93 %
4.1kmh
20 %
tors
10 °
fre
10 °
lør
13 °
søn
12 °
man
11 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Mariehamn #iMariehamn #VisitMariehamn #Finland #VisitFinland #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Mariehamn
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her