Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Marianske Lazne

Tjekkiet

#CzechRepublic Rejser til Tjekkiet Tjekkiet er et land fyldt med en rig historie, man kan opdage. Denne indlandsstat byder måske ikke på de samme resortmuligheder som...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Marianske Lazne

Hvis en spaferie lyder som noget for dig, så bør Marianske Lazne (Marienbad) ligge utroligt højt på din liste over ønskedestinationer. Byen er hjemsted for flere end 100 naturlige kuldioxid kilder, hvilket har gjort, at der er opstået en mosaik af hjem, parker, og spas i området, som hver især hjælper med at sikre den afslappende oplevelse.

Marianske Lazne er næsten lige så kendt som den anden af de store kurbyer i området, Karlovy Vary. Marianske Lazne hed før i tiden Marienbad og adskiller sig fra Karlovy Vary ved at være beliggende i en smuk dal i 600 meters højde. Byen er anlagt som kurby lidt senere end Karlovy Vary og i Marianske Lazne er der i dag mange kilder der skulle have gavnlig effekt på en lang række forskellige sygdomme. Den store kolonade indeholdende kilder strækker sig over 120 meter og er opført i 1889.

Krizovy Pramen (korskilden)

Dette er byens mest kendte kilde. Der blev bygget seks dusin ioniske søjler over kilden i starten af 1800erne og den nuværende bygning er en tro kopi af den originale murstens- og træbygning som stod her i sin tid. Godt nok er det fristende, men du bør overveje ikke at drikke vandet, det siges at have en imponerende laksativ effekt.

Dette er måske årsagen til at der er sat computer kontrolleret musik til, således at man kan foretage sig andet end at drikke vand, her er mulighed for at lytte til musikken under indtagelsen af de våde varer – uden kun at skulle tænke på eventuelle uheldige konsekvenser af denne indtagelse.

Central park

Denne smukke park befinder sig i nærheden af Bohemian Hotel og byder på skønne vandrestier, en lille å, og store grønne områder. Her er især smukt om foråret, når træerne og blomsterne så småt er ved at vende tilbage, og om efteråret når farverne begynder at skifte. Find dig en tom bænk og nyd den uovertrufne fred og ro parken byder på.

Religiøst centrum

Marianske Lazne har en lang række forskellige kirkelige retninger repræsenteret hvilket vidner om de mange forskellige baggrunde tidligere tiders kurgæster havde.

Men stadig i dag får Marianske Lazne besøg af folk fra alle trosretninger, hvilket betyder, at byen nemt kan vedligeholde de forskellige religiøse centrummer. En af de mest populære attraktioner er den gamle anglikanske kirke, designet af William Burges. Nu til dags anvendes kirken som en koncertsal.

Marianske Lazne byder på en uimodståelig mulighed for at slappe af på din helt egen måde. Rejs hertil for at besøge de fantastiske fontæner og mineralkilder som vil forbedre dit helbred på ingen tid, uanset hvor stresset du føler dig i øjeblikket.

Rejser til Marianske Lazne, Tjekkiet

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Marianske Lazne og Tjekkiet.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Marianske Lazne Tourist Information Office

Poštovní 160/17
353 01 Mariánské Lázně

T: + 420 777 338 865

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tjekkiets turistkontor

#Touristboard Czech Republic Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM Oplev Tjekkiet Tjekkiet har en utrolig smuk natur at byde på og naturligvis de mange smukke byer, hvor Prag og Brno...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tjekkiet

#Tjekkiet #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tjekkiet Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tjekkiet

#Foodie Tjekkiet Foodie Video Mad i Tjekkiet Det tjekkiske køkken er blevet stærkt påvirket af dets nabolande. Hver region har sine egne specialiteter, men traditionelt er måltiderne...
FAQ Wiki og fakta om landet

Tjekkiet i historiebøgerne

#History Tjekkiets historie video Historie kort fortalt Bosættelser i det nuværende Tjekkiet går tilbage til den palæolitiske æra. I det 3. århundrede f.Kr. begyndte de keltiske folkevandringer,...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Mariánské Lázně
overcast clouds
19.7 ° C
21.8 °
18.9 °
55 %
5.4kmh
100 %
man
20 °
tirs
15 °
ons
18 °
tors
18 °
fre
19 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
MARIANSKELAZNE
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#MarianskeLazne #iMarianskeLazne #VisitMarianskeLazne #CzechRepublic #VisitCzechia #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her