Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Marbella

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Marbella

Marbella udgør en del af Costa del Sol og byder derfor på fantastisk vejr stort set hele året. Byen befinder sig ved Middelhavet og har adskillige museer, koncerter, og strande at byde på.

Mange kulturelle begivenheder tager sted året rundt, så besøgende har altid mulighed for at se hvordan indbyggerne opfatter byen, uanset hvilken årstid man besøger Marbella på. Arkæologiske fund har bevist at der fandtes bosættelser i området for næsten 3.000 år siden. Marbella bærer præg af de romerske, mauriske, og muslimske indflydelser som har været med til at forme byens historie.

Besøg Marbellas gamle bydel

Hvis du ikke har noget imod at betale lidt ekstra under dit besøg anbefaler vi et besøg til Marbellas gamle bydel som har meget at byde på, uanset hvornår på dagen du er der. Udforsk butikkerne og restauranterne på de brostensbelagte gader om dagen for at finde unikke produkter og lokale retter du altid vil huske. Om aftenen kan du få dig en godnatdrink og samtidig nyde atmosfæren i Orange Square. Den gamle bydel byder på et ordentligt indblik i hvordan Marbella er som en by.

Elsker du at spille golf?

Det er selvfølgelig ikke alle der elsker golf, men hvis du gør, så er Marbella det perfekte sted at besøge. Byen byder på adskillige golfklubber og baner som hver især byder på forskellige muligheder. Selv hvis du brugte hele din ferie på at spille golf ville du ikke kunne nå at prøve alle banerne. Hvis du kan høre golfkøllerne kalde mens du er på ferie anbefaler vi et besøg til Aloha Golfklub. Besøgende kan nyde en runde som byder på præcis nok udfordringer til, at det er sjovt uden at være frustrerende. Sørg for at stoppe efter det 9. hul for at få et par drinks og en hamburger. Det er uden tvivl en golfbane du vil ønske du kunne spille på igen og igen!

Udforsk bonsai på en ny måde

Hvis du besøger Marbellas gamle bydel bør du tage dig tid til at gå en tur gennem Bonsai Museet. Dette museum ligger gemt i den gamle bydel, væk fra kysten, og byder på omhyggeligt anlagte haver og bonsaitræer som er yderst velholdte. Hvis du nogensinde har undret dig over hvordan man bedst passer på et bonsaitræ er dette det perfekte sted at få svar på dine spørgsmål. Planlæg et besøg på mindst halvanden time hvis du bevæger dig i denne retning.

Rejser til Marbella, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Marbella og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Marbella Tourist information

Av. Fontanilla, s/n
29601 Marbella

T: +34 952 76 87 60

www: Website Link

Turismo Andaluz

C/ Compañía 40
29008 Malaga

T: +34 951299300

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Marbella
clear sky
24.7 ° C
26.8 °
24.7 °
73 %
0.5kmh
0 %
man
28 °
tirs
30 °
ons
30 °
tors
29 °
fre
25 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Marbella
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Marbella #iMarbella #VisitMarbella #Andalucia #Viveandalucia #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her