Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Maracaibo

Venezuela Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Venezuela

#Venezuela Rejser til Venezuela Der findes få steder i verden som byder på bedre muligheder for at opleve biodiversitet end Venezuela. Landet er i dag registreret som...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Maracaibo

Maracaibo ligger langs strædet mellem Venezuela-golfen og Maracaibo-søen og er en storslået by at besøge. Maracaibo tilbyder mange kulturelle aktiviteter samt museer der er meget interessante teaterlivet er fantastisk og endelig er der en fantastisk kystlinje der venter på dig.

Når du besøger byen, skal du prøve en bådtur fra Punta Arenas for at komme til San Carlos øen. Der er mange hvide sandstrande og rent vand der blot venter på dig. Fæstningen, som er et mesterværk fra det 17. århundrede, bygget til at beskytte Maracaibo mod piratangreb ligger også på øen. også øens fyrtårn er interessant.

Maracaibos kultur er unik og individuel for Venezuela. Stoltheden i den lokale kultur afspejles i Gaita musikken, som du vil høre langs byens gader. Gaita er en stil af folkemusik der skabes ved brug af furro- og rytme instrumenter.

Museer afspejler også byens kultur. På Museo General Rafael Urdaneta vil du kunne se udstillinger af livet i denne del af landet. Besøg også Museo Municipal de Artes Graficas. Endelig vil en forestilling på Teatro Baralt hjælpe dig til at lære mere om kulturen.

Maracaibo er en smuk by, der har bund i de koloniale rødder, samtidig med at der skabes et pulserende miljø, der er uafhængigt og unikt. For dem, der ønsker at se Venezuela fra den bedste side, kan Maracaibo ikke ignoreres.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Maracaibo Tourist Information

Av 4 Bella Vista Con
Calle 79, Maracaibo 4002

T: +58 414 6372091

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Venezuelas turistkontor

#Touristboard Venezuela Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #Venezuela #visitVenezuela #iVenezuela #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Maracaibo
light rain
25.2 ° C
25.2 °
25.2 °
91 %
2.5kmh
100 %
tirs
31 °
ons
30 °
tors
32 °
fre
33 °
lør
31 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Maracaibo
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Venezuela #Maracaibo #iMaracaibo #visitMaracaibo #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her