Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Mar Del Plata

Argentina

#Argentina Rejser til Argentina Som land har Argentina været igennem meget godt såvel som skidt. På trods af alle strabadserne har det argentinske folk dog formået...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Mar Del Plata

Mar del Plata er beliggende i Buenos Aires provinsen i Argentina, og her udstilles det majestætiske Atlanterhav fra sin allerbedste og smukkeste side. Besøgende kan i Mar del Plata nyde Argentinas største badeby med alt det fantastiske byen tilbyder.

Talrige festivaler afholdes i byen gennem hele året. En af de mest populære er den internationale filmfestival, dette er den eneste akkrediterede filmfestival, der afholdes i Latinamerika. Sea Star Awards og Valencian Falls Week er også meget populære og er to gode festivaler til at planlægge en tur efter at ramme. Nattelivet i Mar del Plata er vildt og pulserende. Flere klubber med forskellige kendte personligheder blandt gæsterne finder du langs Constitution Avenue og Escollera Norte. Find en pub eller en klub, der passer til hvad du elsker og nyd natten.

Der der flere museer i verdensklasse at kigge på i Mar del Plata. Municipal Museum of Art, der ligger i Castagnino-bygningen, fortjener en tur bare for at se den prestigefyldte bygning der er opført i 1909 som sommerhus, her findes mere end 600 kunstværker i de mange værelser. Teaterlivet er stærkt i Mar del Plata. Der er mange interessante forestillinger på de mange teatre i byen. Hvis du får mulighed for at købe en billet til et show på Colon Theatre, skal du sørge for at nappe det tilbud straks og ufortrøvent.

Mar del Plata tilbyder solskin, varme strande og mange kulturelle muligheder. Det må være en af ​​de allerbedste måder at slappe af og nyde en autentisk argentinsk oplevelse.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Mar Del Plata Tourist Information

Av. Luro y Chaco
Terminal Ferroautomotora Mar del Plata
Hall de Trenes
Mar del Plata

T: +54 223 495 1777

Argentinas turistkontor

#Touristboard Argentina Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #Argentina #visitArgentina #iArgentina #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Mar del Plata
clear sky
9.7 ° C
10.1 °
9 °
66 %
6.7kmh
0 %
lør
11 °
søn
13 °
man
11 °
tirs
9 °
ons
7 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
MarDelPlata
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Argentina #MardelPlata #iMardelPlata #visitMardelPlata #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her