Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Mannheim

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Mannheim

Mannheims brede åbne rum og springvand kan være de første ting, der kommer til at tænke på med tanker om denne by, men der er meget mere i dette utrolige samfund end det pust af frisk luft, det giver dig. Mannheim er faktisk ret usædvanligt for en tysk by, fordi den er anbragt i et gittermønster, hvorfor det ofte kaldes “Firkantenes by”.

Alt startede i 1720 da kurfyrste Charles III Philip, besluttede at flytte sin hovedstad fra Heidelberg til Mannheim. På det tidspunkt var Mannheim blot en lille by der blev forsvaret af citadellet Friedrichsburg. Fyrsten flyttede til sin nye bolig i 1731 selvom paladset først var færdigt i 1760, 18 år efter Karl IIIs død.

Det enorme, overdådige barokpalads kostede 2 millioner gulden, syv gange mere end oprindeligt forventet og belastede de offentlige finanser alvorligt.

Paladset blev delvist ødelagt af bombninger i 2. verdenskrig, men genopbygget kort tid efter. Det bruges nu af University of Mannheim, men nogle af lokalerne er åbne for offentligheden.

Det siges, at liv kan findes i hver firkant, så hvorfor ikke tage udfordringen med at se, hvad livet findes inden for hver blok i Mannheim? Der er nogle ret utrolige seværdigheder i denne by.

En af de smukkeste parker i Europa er i Mannheim

Lusienpark vælges rutinemæssigt som en af ​​de smukkeste parker på kontinentet, og når du ser det for første gang, er det let at se hvorfor. Med over 40 hektar plads at udforske, der inkluderer drivhuse, gondoletter og et antal børnevenlige muligheder for at lege, er hver varm dag en god dag at nyde noget Mannheim-solskin. Byggeriet begyndte i 1892, og udstillingshaverne, akvariet og dyreudstillingerne viser modenheden i et århundredes park.

Mens du er i parken, ser du et stort tårn, der skyder over hovedet. Dette er Fernmeldeturm, og den er over 210 meter høj. Det blev bygget i 1973 og tilbyder i dag besøgende et observationsdæk omkring halvvejs op med en roterende restaurant at nyde.

Et andet behageligt sted at dvæle i Mannheim er markedspladsen. Et landmandsmarked er til stede tre dage om ugen, og der kan købes friske råvarer og blomster. Der er en række skjulte perler at opdage, om du er i byen mandag, onsdag, fredag ​​og søndag, når landmandens marked ikke er åbent, så hver dag er en god dag at se hjertet af denne by.

Jesuitkirken i Mannheim er smuk

Bygningen startede på Jesuitkirken i Mannheim i 1733 og blev afsluttet omkring to årtier senere. Det har to rundvisninger i smuk rød sandsten og statuer af de fire hoveddyder, der er fremherskende på kuplerne, der er 75 meter høje. Interiøret er marmor, der er i klassisk barokstil, og udsmykningen af ​​det høje alter er ret utrolig. Sørg for at se skulpturen af ​​den kronede Madonna i sølv.

Dit sidste stop i Mannheim, byens centrum, er designet på pladser ligesom selve byen er, og det er en fantastisk måde at afslutte dit ophold i denne by. Kom og udforsk, når du er færdig med at dvæle i Jesuitkirken, og du vil blive imponeret over de mange fund, der er tilgængelige. Skulpturer, grønne områder og endda bjergbestigning er alle en mulighed.

Rejser til Mannheim, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Mannheim og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourist Information Mannheim

Willy-Brandt-Platz 5
68161 Mannheim

T: +49 621 293 8700
F: +49 621 293 8701

www: website link

Tourismus Baden-Württemberg

Tourismus Marketing GmbH Baden-Württemberg
Esslinger Str. 8
70182 Stuttgart

T: +49 0711 2 38 58 0

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...
FAQ Wiki og fakta om landet

Tyskland i historiebøgerne

#History Tysklands historie video Historie kort fortalt I meget af sin varierede og interessante historie har Tyskland kun været ét samlet land i kort tid. I stedet...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Mannheim
clear sky
29.6 ° C
30.7 °
28.3 °
36 %
5.7kmh
0 %
fre
30 °
lør
29 °
søn
29 °
man
30 °
tirs
30 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Turistinformation, Sammenlign priser
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Mannheim #iMannheim #VisitMannheim #visitbawu #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her