Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Manchester

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Manchester

Manchester har oplevet megen succes igennem årene, hvilket klart afspejles i både byens moderne musikscene og dens fremskridt indenfor videnskab, som betydeligt har påvirket dagens verden.

Manchester har været oprindelsessted for mange af Englands sociale bevægelser, lige fra kvindernes valgret til kapitalisme til kommunisme. Byen er en af Storbritanniens mest besøgte byer og dens navn kommer fra det gamle romerske fort som for længe siden befandt sig i området.

Har du planer om at besøge Manchester i den forudsigelige fremtid? Så kan du med fordel læse videre for at få lidt inspiration til din rejseplan, så du får set lidt mere end bare de største turistattraktioner.

Enestående scenekunst

Alle og enhver kan mærke Manchester puls når de går en tur langs byens gader. Pulsen manifesterer sig i byens veludviklede og imponerende kunstscene. Alt fra dans til opera til teater har et stærkt grundlag i Manchester, og som besøgende vil du uden tvivl glæde dig over, at der er et show at se stort set hver dag. Der er opvisninger på Operahuset såvel som på Paladsteatret og Royal Exchange.

De helt særlige opvisninger foregår dog på Biblioteksteatret, som huser et teater med 500 pladser, et åbent galleri, og hele fem biografer på First Street. Opvisningerne på teatret er som regel relativt intime, og byder på en unik mulighed for at opleve adskillige forskellige dele af Manchesters kultur på ét og samme sted.

Storslåede museer

Interesserer du dig for romersk historie er Manchester den perfekte rejsedestination, da den romerske del af byens historie udstilles på utallige museer rundt omkring i byen; Castlefield byder endda på en rekonstrueret del af det gamle fort. Hvis du tager en tur til Manchester Museum vil du blive mødt med en fantastisk udstilling om egyptologi. Hvis du derimod er på udkig efter en helt unik oplevelse bør du tage en tur forbi People’s History Museum, hvor du kan lære en masse om regionens demokratiske historie og de mange liv som er blevet levet i området igennem historiens gang.

På en regnfuld dag kan du med fordel besøge Museum of Science and Industry, som befinder sig på den gamle Liverpool Road jernbanestation. Her vil du blive mødt med en stor udstilling af fly og damplokomotiver, som du hver især kan komme helt tæt på. Den mest unikke udstilling er dog uden tvivl verdens første opbevarede computerprogram, ved navn Baby. Maskinen minder ikke just om det vi nu til dags kalder en computer, men det var den første maskine som havde alle de grundlæggende elementer som vi stadig anvender i moderne computere.

Du kan naturligvis ikke slippe af sted med ikke at besøge Canal Street, selv hvis det bare er én gang. Det er her nattelivet for alvor foregår og om dagen er gaden hjemsted for et stort udvalg af restauranter. Nyd udsigten over Rochdale kanalen og gå en tur langs vandet.

Manchester har altid været på forkant når det kommer til den moderne livstil – og det kommer nok ikke til at ændre sig lige foreløbigt. Du vil uden tvivl opdage, at byen har alt det du kunne ønske dig, uanset om det er kunst, historie, eller tilfældelige opdagelser du interesserer dig for.

Seværdigheder i Manchester

Exchange Square er et af de mest tiltalende shoppingområder i byen. Med en god blanding af high-street butikker, uafhængige butikker samt designerbutikker og billige kælderforretninger.

Lowry opkaldt efter det tidlige 20. århundrede LS Lowry, et teater- og gallerikompleks beliggende i Salford Quays. Kunstcentret ser ud som et skinnende stålskib og omfatter flere forestillingsrum, barer, restauranter og butikker. Det tiltrækker mere end en million besøgende om året

Rejser til Manchester, Storbritannien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Manchester og Storbritannien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Manchester Tourist Information

Manchester Central Library
St. Peter’s Square
Greater Manchester, M2 5PD

T: +44

www: Website Link

English Tourism Organisation

VisitBritain

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Weekend i Manchester

#Manchester Manchester Citytour Video Manchester For at få det meste ud af dit besøg i Manchester kan du tage guidede vandreture og busture i åben top dobbeltdækker...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Manchester
scattered clouds
16.5 ° C
17.4 °
15.3 °
68 %
3.6kmh
40 %
man
17 °
tirs
18 °
ons
16 °
tors
17 °
fre
16 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Manchester
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Manchester #iManchester #VisitManchester #England #VisitEngland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her