Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Managua

Nicaragua Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Nicaragua

#Nicaragua Rejser til Nicaragua Nicaragua er et land, der er fyldt med en blanding af folklore, musik, mad og litterære traditioner. Det er et land med...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Managua

Som Nicaraguas hovedstad har Managua en særegen personlighed, som du absolut må lære at kende. Dens beliggenhed ved søen har sammen med et nyligt opsving i vækst bragt denne by i en moderne retning, mens den stadig velkommer den smeltedigel af kulturer, den er bygget på.

Der findes flere vartegn rundt omkring i byen. Managuas Gamle Katedral, bygget i 1928, siges at være inspireret af Saint-Sulpice kirken i Frankrig. Den blev restaureret i 1972 efter et katastrofalt jordskælv, selvom gudstjenesterne afholdes i Managuas Nye Katedral. De er begge et besøg værd.

Det Nationale Kulturpalads er en af byens ældste bygninger, og er endnu en, der har overlevet et jordskælv. Oprettelsen af den blev bestil i 1935, og den er vært for nationalarkivet, nationalbiblioteket og nationalmuseet. Keramik, statuer og malerier fra den præcolumbianske æra er alle en del af besøget.

Tiscapa Lagunen er også et besøg værd. Den ligger i et område, der er sat til side som naturreservat og inden for Managuas bygrænser. Lagunen er omgivet af butikker og restauranter, mens en tur i trætoppene kan give dig en fantastisk udsigt over byens gamle centrum. Det er et smukt område, der vil give dig lyst til at blive.

Teatre, stadioner og andre religiøse steder kan gøre en tur af byen komplet. Kom for Karnevalet eller nyd de mange gastronomiske specialiteter, der kun findes i Nicaragua. Når du planlægger din næste ferie her, kan du være sikker på, at du vil finde en sjov og engagerende oplevelse.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Nicaraguas turistkontor

#Touristboard Nicaragua Tourism Authority INSTITUTO NICARAGÜENSE DE TURISMO Hotel Crowne Plaza, 1c Sur, 1c. Oeste. Managua, Nicaragua. Aptdo. Postal No. 5088 T: (505) 2254-5191 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Nicaragua #visitNicaragua #iNicaragua #touristinformation #touristoffice...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Managua
scattered clouds
29.7 ° C
29.7 °
29.7 °
62 %
5.1kmh
40 %
tors
33 °
fre
33 °
lør
33 °
søn
33 °
man
33 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Managua
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Nicaragua #Managua #iManagua #visitManagua #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her