Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Malmedy

Belgien

#Belgium Rejser til Belgien Det er tit, Belgien ikke lige falder folk ind, når de vil på ferie i Europa, men sådan burde det ikke være....

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Malmedy

Malmedy er en smuk by i Vallonen i Belgien. Det er et af de få steder i landet, hvor der stadig snakkes vallonsk og folkekulturen stadig aktivt fejres. Der afholdes festivaler året rundt for at videreføre byens mange traditioner, heriblandt Cwarme, også kendt som Carnival. Nogle af byens indbyggere har traditionelt tøj på året rundt for at fejre byens historie og kultur.

Et besøg til Malmedy kloster er altid en god idé. Klosteret blev grundlagt i det 7. århundrede og det var omkring denne bygning, at resten af byen blev bygget. Ved at besøge det lokale historiemuseum kan du lære mere om de forskellige perioder byen er gennemgået, såsom overgangen til Belgien, Tyskland, og tilbage til Belgien.

Malmedys landmærker hjælper naturligvis med at fortælle byens historie. Du kan blandt andet besøge obelisken i byens centrum og nyde alt det, midtbyen har at byde på. Hvis du gerne vil have en fantastisk udsigt over området kan du gå en tur op af bakkerne som omringer byen.

Der er mange tragiske begivenheder i Malmedys historie. Der blev henrettet dusinvis af fanger i og lige udenfor byen sidst i 2. Verdenskrig og bombninger fra venlige styrker over julen i 1944 slog flere hundrede ihjel. Der ligger adskillige mindesmærker rundt omkring i byen, så de som kæmpede, overlevede, og dræbtes igennem historiens gang ikke bliver glemt.

På den mere positive side er Malmedy hjemsted for et aktivt musikakademi, en mandolinklub, og fire messingbands som optræder regelmæssigt. De fleste har slet ikke Malmedy på radaren, men det er en fordel for dig. Denne smukke og autentiske by byder på en fantastisk ferieoplevelse.

Rejser til Malmedy, Belgien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Malmedy og Belgien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Malmedy Tourist Information Office

Place du Châtelet, 9
4960 Malmedy

T: +32 80 79 96 68

www: Website Link

Wallonie Belgique Tourisme

Avenue Comte de Smet de Nayer 14
5000 Namur
Belgium

T: + 32 81 84 41 00

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Belgiens turistkontor

#Touristboard Belgium Tourism Authority Avenue Comte de Smet de Nayer 14 5000 Namur - Belgium WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO#Belgium #visitBelgium #iBelgium #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

FAQ Wiki og fakta om landet

Belgien i historiebøgerne

#History Belgien Historie Video Historie kort fortalt For cirka 20.000 år siden kom de første mennesker til Belgien. I 57 f.Kr. invaderede Cæsars hær Belgien, og landet...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Belgien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#belgium #euro #currency
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Belgien

#Belgien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Belgien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Belgien

#Foodie Belgien Foodie Video Mad i Belgien Som et resultat af mange invasioner gennem århundreder har mange eksterne magter påvirket det belgiske køkken. Fra romerne til franskmændene...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Malmedy
broken clouds
24.6 ° C
27.7 °
23.2 °
43 %
1.5kmh
75 %
ons
24 °
tors
27 °
fre
19 °
lør
24 °
søn
25 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Malmedy
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Malmedy #iMalmedy #VisitMalmedy #Wallonia #Belgium #VisitBelgium #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her