Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Mallorca

Spanien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Palma de Mallorca

#Palma de Mallorca Visit Palma de Mallorca Nogle gange bliver man bare nødt til at tage en tur til Middelhavet. Det er ligesom at trække sit...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Mallorca Video

Anbefalede luksushoteller

Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster.

Oplev Mallorca

Middelhavets juvel tilbyder næsten alt hvad du kan ønske dig fra et feriested. Begyndende med en attraktiv middelhavsby over brede landlige sletter, høje bjerge, miles af sandstrande, små bugter med krystalklart vand til det, der sandsynligvis er den længste festmil i Europa. En ferie på Mallorca byder ikke kun på kulinariske opdagelser, men også feststemningen er meget kendt, Playa Palma har mere at byde på end næsten enhver anden by.

Hvis du vil rejse med familie eller venner, er du sikker på at finde det rigtige hotel på Mallorca. For eksempel tilbyder de populære resorts Puerto Pollensa og Alcudia mange aktiviteter til en uforglemmelig ferie på Mallorca. Særlige favoritter hos tyske feriegæster er Cala Ratjada og Cala Millor. På Cala Ratjada er der også mulighed for at besøge den nærliggende ø Menorca med speedbåd.

Cala Millor er især populær blandt familier med børn på grund af den brede strand og det relativt lave vand, der skråner ned i havet. Især kulturcentre, teatre, kirker og markeder, der er meget populære i løbet af sæsonen. Der er en grund til, at Spanien er vores foretrukne rejsedestination! Den bedste måde at afslutte din Mallorca-ferie er med en romantisk middag i flere førsteklasses restauranter i fincaer eller gamle oliemøller, hvor gæsterne forkæles med hvert trick i bogen.

Du bør bestemt besøge den fascinerende øhovedstad Palma under din ferie på Mallorca. Den smukke gamle bydel med sine mange smalle gader, rummelige pladser og næsten uudtømmelige shoppingmuligheder er det perfekte kulisse for en uforglemmelig ferieoplevelse. Læn dig tilbage på stranden og nyd det fantastiske Mallorca vejr sammen med dine kære. Golfspillere, vandrere og cyklister finder feriedestinationen her par excellence, især på grund af øens mange forskellige landskaber. For sportsentusiaster er Mallorca alligevel paradis. Nye sportstrends hentes straks her.

Der er miles af fine sandstrømmer, for eksempel i sydøst nær Colonia de Sant Jordi, i nordøst med Alcudia-bugten eller med Playa de Palma), romantiske bugter og vildt romantiske bjergkæder på vest- og nordkysten, som er perfekte til vandreture. Hvis du er interesseret i naturlandskaber og historie, er Cuevas del Drach et must. Det ligger lige i Porto Cristo, hulerne er fulde af spektakulære formationer, den underjordiske sø kaldet Martel-søen er en af ​​de største i verden.

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Mallorca #Spain #5Hotel #LuxuryHotels #LuxuryVacation #WellnessVacation #TopHotels

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her