Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Malente

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Malente

Malente Gremsmuhlen blev grundlagt i 1150 e.v.t. Denne by i Nordtyskland er kendt for at være sportsorienteret. Fra 1970-1994 anvendtes byens lokale fodboldbane som træningslejr for det tyske landshold. Derudover afholdtes der også andre OL-sportsprogrammer i området. Men sport er naturligvis ikke den eneste grund til, at Malente Gremsmuhlen er et besøg værd.

Byens ældste bygning er Maria Magdalene kirken, som blev bygget i det 13. århundrede. Derudover har byen også et vandtårn som tårner over byen, et trætårn på Holzberg som er mere end 30 meter højt, samt uovertruffen landskabsarkitektur i byens parker og haver.

Malente Gremsmuhlen er derudover også udnævnt en tysk spa by, så du kan være sikker på, at der er masser af muligheder for at slappe af rundt omkring. Hele kommunen består af tre steder og ni landsbyer, så der er mange gemte steder du kan udforske, hvis du gerne vil lære den lokale kultur bedre at kende. Der kører tog i området hvert tredje minut, så det er nemt at komme rundt.

Hvis du er på udkig efter en unik og sjov måde at se området på bør du tage på sejltur rundt i byens fem søer. Turen vil tage et par timer og giver dig mulighed for at side og drikke en kop kaffe – eller endda spise et helt måltid – hvis det er det, du føler for. Malente Gremsmuhlen byder besøgende på utallige afslapningsmuligheder. Planlæg din tur i dag: så er du godt på vej mod en uforglemmelig ferie.

Rejser til Malente, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Malente og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Malente Tourist Information

Tourismus-Service Malente
Bahnhofstrasse 3
23714 Bad Malente-Gremsmühlen

T: +49 0800 2020 080
F: +49 0800 9899 99

www: website link

Tourismus Schleswig-Holstein

Tourismus-Agentur Schleswig-Holstein GmbH
Wall 55
24103 Kiel

T: +49 (0)431 600 5840
F: +49 (0)431-600 5844

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...
FAQ Wiki og fakta om landet

Tyskland i historiebøgerne

#History Tysklands historie video Historie kort fortalt I meget af sin varierede og interessante historie har Tyskland kun været ét samlet land i kort tid. I stedet...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Malente
overcast clouds
19.9 ° C
21.6 °
18.9 °
93 %
3.5kmh
99 %
fre
24 °
lør
22 °
søn
24 °
man
22 °
tirs
24 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Malente
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Malente #iMalente #VisitMalente #SchleswigHolstein #meinSH #comeseeSH #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her