Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Malaga

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Malaga

Med sin beliggenhed på Costa del Sol har denne andalusiske by ved Middelhavet dejligt vejr året rundt, hvilket betyder at man sagtens kan planlægge et besøg på hvilken som helst årstid.

Malaga har i kraft af sin lange historie naturligvis en rig kulturhistorie at byde på, præget af fønikiske, romerske, kristne, og arabiske indflydelser som hver især kan mærkes i byens centrum. Med dens mange strande, haver, og gamle ruiner som bare venter på at blive udforskede er Malaga den perfekte rejsedestination.

Museum i verdensklasse

Der findes utallige museer i Malaga som er et besøg værd, men der er ét museum som du bør prioritere over alle de andre: Museum of Glass and Crystal. Dette museum i downtown Malaga er et restaureret palads fra det 18. århundrede, hvor der udstilles flere end 700 glasstykker og krystaller som stammer fra romertiden. Det mest fantastiske ved dette museum er dog måden hvorpå de forskellige stykker udstilles. Fremfor blot at udstille dem i glasbokse med små lapper papir indarbejdes stykkerne i ærarelevante omgivelser, så du med lethed kan forstå, hvordan hvert eneste glasstykke eller krystal brugtes. Det er en eftermiddagstur du sent vil glemme!

Parat til et eventyr ?

Hvis du elsker at udforske pladser med historisk betydning – og ikke er bange for en lille vandretur – bør du besøge Alcazaba mens du befinder dig i provinsen. Dette slot fra det 11. århundrede betragtes som den vigtigste resterende struktur af sin slags i regionen. Hvis historien i sig selv ikke er nok til at inspirere dig til at komme på besøg vil du med fordel kunne nyde den fantastiske udsigt over Middelhavet. Det er et temmelig stort kompleks, så selv på travle tidspunkter vil du højst sandsynligt kunne finde et sted, hvor du kan være lidt for dig selv og nyde dit besøg i fulde drag.

Det romerske teater

Hvis du gerne vil udforske nogle ruiner og tilbringe tid udenfor bør du besøge en af Malagas mange fantastiske parker… eller det gamle romerske teater! Det er gratis at besøge og udforske ruinerne, hvilket naturligvis er en bonus. Tag på besøg og forestil dig, at du sidder her for tusind år siden og ser et teaterstykke oplyst af nærliggende bål – eller tag dig tid til at synge en af dine yndlingssange. Teatret ligger tæt på Alcazaba, så du kan sagtens slå de to ruiner sammen i din rejseplan!

Ingen artikel vil nogensinde kunne give dig en omfattende oversigt over Malaga og alt det provinsen har at byde på. Selvom byen mange steder er blevet restaureret og genopbygget vil du uden tvivl kunne mærke, og sætte pris på, livet som har foregået i byens gader gennem historien, hvor vores forfædre boede og arbejdede.

Rejser til Malaga, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Malaga og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Malaga Tourist information

Paseo Antonio Machado, 12, 5ª Planta
torre B
29061 Malaga

T: +34 951 92 60 20

www: Website Link

Turismo Andaluz

C/ Compañía 40
29008 Malaga

T: +34 951299300

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...

Málaga Boutique & Luksushoteller

#Malaga Malaga Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Oplev Málaga Byen Málaga har en imponerende historie: Byen blev grundlagt i...
Spanien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Malaga City Walk

#CityWalk City Walking Tour Malaga, video Malaga https://www.youtube.com/watch?v=aQNogSRX-94   #Malaga #Spain #Citywalk #Sightseeing #Video

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Málaga
clear sky
28 ° C
28.7 °
26.3 °
71 %
4.1kmh
0 %
tors
28 °
fre
33 °
lør
38 °
søn
34 °
man
35 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Malaga
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Malaga #iMalaga #VisitMalaga #Andalucia #Viveandalucia #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her