Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Malabo

Ækvatorialguinea

#Ækvatorialguinea Rejser til Ækvatorialguinea Beliggende langs Atlanterhavskystregionen i Centralafrika ændrede Ækvatorialguinea sit navn fra spansk Guinea, da det opnåede uafhængighed. Det har en af ​​de største...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Malabo

Malabo er en yderst interessant by. Det vil være hovedstaden i Ækvatorialguinea, indtil den planlagte by Oyala er afsluttet. Malabos beliggenhed på øen vil gøre at du føler, at du besøger en helt ny og ukendt verden. Hovedsproget, der tales i byen, er spansk, unikt for Afrika også, selv om du kan finde portugisisk og fransk er også almindeligt. Malabo er den ældste by i landet, med koloniale bygninger, intime gader og stræder samt masser af strand og kystlinie at udforske og nyde.

Der er flere bemærkelsesværdige bygninger i byen, der er værd at besigtige, begyndende med katedralen Santa Isabel. Byggeriet begyndte i 1897, og katedralen har to spir, der strækker sig 40 meter ind i himlen. Langs Nigeria og Rey Boncoro gaderne finder du flere koloniale bygninger, der er bevaret, nogle af dem er træ fra det 19. århundrede. Husk også at se justitspaladset og præsidentpaladset.

Bioko Biodiversity Protection Program er også et interessant stop for at overveje. hvor det der virkelig skiller sig ud er de guidede ture, der tager dig til de lokale naturattraktioner, husk at besøge Pico Biao krater søen.

Der er også et natteliv du kan opleve og nyde i Malabo, selvom det ville være rimeligt at sige, at “ø tid” betyder at ens oplevelse vel skal være afslappet og ustruktureret. Du finder masser af pubber, gode danseklubber, og der er såmænd også et kasino for de der interesserer sig for spil, her tilbydes gratis drinks, mens du spiller.

Malabo er en af ​​de byer, du kan besøge, hvor det næsten føles som hjemme, når du kommer derhen. Planlæg dit ophold i dag og vær så parat til at have et fantastisk eventyr.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Malabo
scattered clouds
27.9 ° C
27.9 °
27.9 °
78 %
5.1kmh
40 %
søn
27 °
man
27 °
tirs
27 °
ons
27 °
tors
27 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Malabo
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#EquatorialGuinea #Malabo #iMalabo #visitMalabo #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her