Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#MakadiBay

Egypten

#Egypt Rejser til Egypten Egypten betragtes ofte som en af de første menneskeskabte civilisationer og de fleste ved, at landet er hjemsted for et væld af...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Makadi Bay

Mellem bjergene, det krystalklare Røde Hav og store dynger af ørkensand ligger Makadi-bugten, og her kan man være sikker på at få en uforglemmelig ferie. Dette livlige resort i Egypten giver et glimrende udvalg af aktiviteter at vælge imellem. Man kan regne med at der sker noget både om dagen og om aftenen på Makadi-ferien. Når aftenen kommer, er der masser af livemusik-steder og muligheder for at danse i barerne og på natklubberne langs bugten. Hvis man hellere har lyst til at slappe af på stranden på ferien, vil Makadi-bugten friste dig med dets fantastiske sand. Eller hvis du planlægger en dykkerferie, tilbyder Makadi på nogle af de bedste snorkling- og dykkersteder i Det Røde Hav, så sørg for at gribe muligheden!

Det vidunderlige liv under havoverfladen kan også opleves på en dag til den spektakulære ø, Giftun med flotte rev tæt ved strandbredden. Man kan enten snorkle, tage en sejltur i bådene med vinduer i bunden så man kan observere livet under havoverfladen, eller tage ud og dykke. Der er mange forskellige virksomheder, der tilbyder dykkerture med erfarne instruktører. Makadi har også tennisbaner og beach volley-baner som kan holde jer aktive hvis man hellere vil blive på land.

Når I planlægger ture på ferien, skal man huske på at man får uforglemmelige ture i den store ørken med fantastiske udsigter fra en jeep safari eller kamelryg. Man kan også forkæle sig selv til en unik Beduin-ørken-oplevelse, hvor man kan møde en rigtig beduin-familie. Hvis man elsker at shoppe, har marked souk mere end 100 butikker/stande, der sælger alt hvad man kan få brug for eller, hvis man hellere vil lidt længere væk, kan man tage til strandresortet Sharm El Sheikh, som ikke ligger særligt langt væk.

Det kan også være man har lyst til at opleve det historiske Cairo eller Luxor, hvis man er interesseret i egyptiske antiviteter. En tur til pyramiderne i Giza er spændende for alle aldre, mens Luxor’s museum er eet af landets bedste steder at gå på opdagelse i byens og områdets historie. Det er virkelig et uforglemmeligt valg, hvis man ønsker et imponerende strandresort i Egypten med masser af aktiviteter og en ferie, som er lidt anderledes.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Egyptens turistkontor

#Touristboard Egypt Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK YOUTUBE #Egypt #visitEgypt #iEgypt #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Egypt
broken clouds
13 ° C
14.9 °
10.7 °
63 %
1.3kmh
75 %
man
13 °
tirs
17 °
ons
19 °
tors
21 °
fre
17 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Egypt #MakadiBay #iMakadiBay #visitMakadiBay #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

MakadiBay
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her