Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Mahdia

Tunesien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Tunesien

#Tunisia Rejser til Tunesien Alt fra Atlasbjergene til Sahara afspejler kulturen og mulighederne middelhavsområdet har at byde på. Tunesien var en af de helt store merkantilkræfter i...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Mahdia

En ferie i Mahdia byder på lange strækninger med hvid sandstrand, hvor du kan nyde en rolig og uforstyrret stund ved havet. Den charmerende kystby Mahdia er beliggende på østkysten i Tunesien. I det 10. århundrede var byen Tunesiens hovedstad, og man kan stadig fornemme byens gloværdige fortid. Når man går ind i medinaen igennem den ti meter brede byport, der også er kendt under navnet “den sorte passage”, ser man det hektiske byliv folde sig ud med fyldte markedspladser, travle fiskere, de lokale på caféerne og Middelhavets friske brise, der blæser igennem de snævre passager.

Byen Mahdia er stadig relativt uberørt og dannede engang hovedkvarter for Dargouth-piraterne, der udnyttede de bløde sandstrande! Selvom strandene er forholdsvist rolige, er der masser af vandsportsaktiviteter at prøve af i det turkisblå vand, heriblandt parasailing, bananbåde og dykning med ilt. Benyt dig af ferien i Mahdia til at tage et dykkerkursus på Subway Diving School, der både henvender sig til begyndere og de mere erfarne dykkere. Grib chancen for at udforske det farverige undervandsliv ud for Mahdias kyst.

Mahdia er kendt for sin silkevævning, og man finder mange silkevævere på markedspladserne. Der findes dog også meget andet at udforske end det traditionelle kunsthåndværk på ferien i Mahdia. Den store moské i Mahdia er en komplet rekonstruktion af en moské fra det 9. århundrede, der blev bygget med en kæmpemæssig indgang, og den nuværende moské er fuldstændig tro mod dette originale design. Fra dette religiøse sted bør man besøge den mystiske “sømandskirkegård”, hvor alle gravsten har udsigt til havet som en hæder til alle de sømænd, fiskere og endda pirater, der ligger begravet i Mahdia. Når du går langs kystlinjen til det område på enden af halvøen, der er kendt som Afrikas kap, finder du massevis af ruiner og gamle befæstninger spredt omkring samt et rødt fyrtårn, der dominerer kysten. Efter al den udforskning kan du vende tilbage fiskemarkedet og besøge en af de restauranter, der serverer frisk fisk og skaldyr, og nyde et måltid, mens du kigger på den smukke solnedgang, der afslutter alle feriedagene i Mahdia.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tunesiens turistkontor

#Touristboard Tunisia Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST #Tunisia #visitTunisia #iTunisia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Mahdia
clear sky
25 ° C
25 °
25 °
59 %
4kmh
6 %
tirs
26 °
ons
26 °
tors
26 °
fre
26 °
lør
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Mahdia #iMahdia #VisitMahdia #Tunisia #VisitTunisia #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Mahdia
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her