Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Magdeburg

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Magdeburg

Magdeburg ligger ved floden Elben og byen er fyldt med grønne områder og parker. Dette skyldes til dels de konstante bombardementer af byen under anden verdenskrig, men det skyldes også byplanlæggere der ønskede at have en by med brede veje og fantastiske boulevarder.

Magdeburg har været en vigtig by i regionen gennem 1.200 år og den første hellige romerske kejser, Otto I, blev begravet i byens katedral.

Den mest imponerende bygning i Magdeburg er katedralen som er over 100 meter høj, hvilket gør den til den højeste kirke i det østlige Tyskland. læg især mærke til skulpturerne af de 12 jomfruer ved den nordlige indgang. Vor Frue Kloster er fra det 11. århundrede og her er et fremragende kunstmuseum.

Millennium Tower i Magdeburg er også en interessant bygning. Det er 60 meter højt og det er tredje største tårn lavet i træ i verden. Det blev bygget i 1999 for at fejre starten på det nye årtusinde og der er udstillinger om videnskabelig udvikling. Mange af udstillingerne er interaktive og praktiske og som en ekstra bonus er det også muligt at deltage i nogle eksperimenter. På toppen af ​​tårnet er der et teleskop !

Kanalbrücke Magdeburg er en stor akvædukt der forbinder Mittellandkanal med Elbe-Havel kanal. Selve broen er over 900 meter lang og den er over 30 meter bred. Den oprindelige konstruktion af broen begyndte i 1905 men projektet blev afbrudt to gange på grund af krig. Byggeriet stoppede permanent i 1942 og blev derefter ikke genoptaget da Tyskland var delt og øst / vest handel ikke var vigtig. Efter at Tysklands genforening blev behovet for broen vigtigt og byggeriet begyndte igen i 1997. Endelig afsluttet i 2003 tog det 98 år fra start til endelige færdiggørelse.

Seværdigheder i Magdeburg

Dom St-Mauritius und St-Katharina

Dette er Magdeburgs katedral og er et af de første eksempler på gotisk byggeri i Tyskland, opførelsen af katedralen blev påbegyndt i 1200 tallet. Paradisdøren er udsmykket med statuer af den vise og den dumme jomfru.

Kloster Unser Lieben Frauen

Dette er et meget velbevaret Vor Frues klosteret blev grundlagt i 1015 af Augustiner munke.

Rejser til Magdeburg, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Magdeburg og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Magdeburg Tourist Information

Stadt Magdeburg
Ernst-Reuter-Allee 12
39104 Magdeburg

T: +49 0391 5404900
F: +49 0391 5404910

www: website link

Tourismus Sachsen-Anhalt

IMG Investitions- und Marketinggesellschaft Sachsen-Anhalt mbH
Am Alten Theater 6
39104 Magdeburg

T: +49 (0)391 5628 3820
F: +49 (0)391 5628 3811

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...
FAQ Wiki og fakta om landet

Tyskland i historiebøgerne

#History Tysklands historie video Historie kort fortalt I meget af sin varierede og interessante historie har Tyskland kun været ét samlet land i kort tid. I stedet...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Magdeburg
overcast clouds
18.9 ° C
19.5 °
18.9 °
89 %
1.1kmh
99 %
søn
31 °
man
31 °
tirs
31 °
ons
33 °
tors
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Magdeburg
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Magdeburg #iMagdeburg #VisitMagdeburg #SaxonyAnhalt #SachsenAnhalt #reiselandsachsenanhalt #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation