Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Magaluf

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Magaluf

På Magaluf, vil du opleve en ferie med både sol og sjov. Den sydvestlige side af øen i Mallorca tilbyder et væld af skønne, hvide sandstrande og et farverigt natteliv. Med en gennemsnitstemperatur på 31 grader er det oplagt at tilbringe dagen i afslappende omgivelser på stranden, med mulighed for vandsport som dykning og jetski. Om aftenen kan du finde hyggelige pubs på ”Magaluf Strip” og danse på én af de vilde natklubber. Derudover kan Magaluf rejser underholde dig med spændende forlystelses- og vandparker for børn og barnlige sjæle.

Magalufs smukkeste attraktioner er dens tre dejlige strande; ”Magaluf Strand” er den største, nord for den finder du ”Son Mathias strand”, som munder ud i ”Palma Nova strand”. Det er muligt at gå fra strand til strand og nyde den smukke udsigt af det krystalklare, azurblå hav og den lange, hvide strandbred. Hvis du hellere vil nyde området til vands, tilbydes der hyggelige turist-bådture, med mulighed for at opleve delfiner. Er du mere til fart og spænding, kan ”Quake Jet” give dig 25minutters vild sightseeing. Med jettens skarpe sving og høje fart føles det som at være midt i et jordskælv så der er ingen grund til at kede sig på Magaluf rejser!

Efter en dag på stranden med spændende aktiviteter som banan-bådture, faldskærmsflyvning eller solbadning, er det tid til at nyde det store udvalg af Magalufs hyggelige restauranter langs strandpromenaden. Specielt for Magaluf rejser er der mulighed for at spise traditionelle, britiske retter, men også den spanske risret Paellaen skal opleves. Inden du for alvor slår dig løs i nattelivet kan der måske blive tid til at nyde en billig drink på ét af de mange stemningsfyldte barer.

For unge og par der rejser til Magalufs er de mange populære natklubber og diskoteker oplagt at besøge. ”BCM Planet Dance” er et af Europas største natklubber, der især er kendt for sine uforglemmelige skum- vand- eller popkorn-fester samt lys og lasershows. Dernæst kan anbefales Boomerang natklub, som har live-musik med kendte dj’s. Er du mere til RnB spilles den bedste urban-musik på Tokio Joe’s, eller 1980’er-1990’er hits på Carwash.

Rejser til Magaluf, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Magaluf og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Turismo Islas Baleares

Agència de Turisme
C/ Rita Levi s/n
07121 Palma, Majorca

T: +34 971177210

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Magaluf
few clouds
29.3 ° C
32.1 °
28.5 °
53 %
7.2kmh
20 %
fre
29 °
lør
29 °
søn
29 °
man
30 °
tirs
29 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Magaluf
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Magaluf #iMagaluf #VisitMagaluf #Balerares #IslasBaleares #BalearicIslands #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her