Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Madrid

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Madrid

Madrid er både Spaniens største by og hovedstad, så der er masser af moderne faciliteter og aktiviteter du kan nyde hver gang du kommer på besøg. Byen har dog meget andet at byde på, udover faciliteter, såsom kultur, historie, og et hav a sportsbegivenheder.

Madrids Museer

Det store udvalg af museer i Madrid giver indblik i forskellige dele af byens moderne kultur. Der udstilles alt fra kunst til musik til litteratur. Museerne udstiller lokale kunstnere, fortæller om den historiske betydning af de forskellige kulturer som har boet i regionen, og fremviser verdenskendte kunstværker. Tre af byens bedste museer er kunstmuseer: Prado, Sorolla, og Thyssen-Bornemisza. Madrid kan byde på alt fra post-impressionistisk kunst til moderne kunst fra det 21. århundrede, så husk at afsætte tid til at besøge så mange af museerne som muligt.

Madrids Parker

Byen byder på et hav a temaparker, såsom Warner Bros. Park og Retiro Park, hvor du vil kunne se springvand, damme, omhyggeligt velplejede græsplaner, og enestående arkitektur. Der findes dusinvis af parker i Madrid hvor du kan have det sjovt og glemme alt om hverdagens stress og jag. Sørg for at afsætte en eftermiddag til at besøge Retiro Park. Pak gerne en frokost, gå en tur, og få dig en snack fra en sælger i området. Madrids parker har som fællesmål at give dig mulighed for at slappe af.

Madrids Arkitektur

Madrids gader er sprængfyldte med fantastiske bygninger som indarbejder klassiske arkitektoniske stilarter fra historiens gang, lige fra barok til romersk inspiration. Et af de bedste eksempler som man let kan få adgang til, er Edifico de Correos. Bygningen var engang byens posthus, men bruges nu til dags som Rådhuset. Det koster ikke meget at få adgang til bygningens tag og dermed en fantastisk udsigt over Madrid. Sørg for at udforske gangene og fundere lidt over stedets historie. Tænk hvor mange andre er gået langs de selvsamme gange i historiens gang!

Seværdigheder i Madrid

Palacio Real

Dette er et af de vigtigste steder i byen. Det har en stor trappe og overdådigt indrettede værelser med kalkmalerier, udskæringer og porcelæn. Desuden kan turister også få adgang til paladsets Farmacia, der indeholder flasker med tidlige lægemidler samt Real Armorial, der kan prale af en omfattende samling af middelalderlige rustninger og våben. Paladset er åbent for offentligheden undtagen under officielle ceremonier.
Calle de Bailén
s/n 28013 Madrid

www: Website Link

Puerta del Sol

Et af de steder, de færreste vil savne, mens de besøger Madrid, Spanien, er Puerta del Sol eller ‘Solens port’. Dette er et vejnet der ligner solen. Det starter med en plade uden for Casa de Correos, og ved at gå ud fra denne plade kan du se vejene ud af Madrid til resten af Spanien. Når du starter din ferie med at udforske Madrid, er dette stedet at begynde. På et tidspunkt var portene indgangen til Madrid. Tilbage i 1400 tallet var det vigtigt at blive befæstet, og byen blev omsluttet af en beskyttende mur.

Plaza Puerta del Sol
28013 Madrid

Parque Del Buen Retiro

Dette er blot en af de smukke parker og haver, der kan findes i byen. Det kan prale af flere springvand, en central sø og statuer.

Plaza Della Indipendecia
28001 Madrid

Museum i Madrid

Museo Reina Sofía

Et af Madrids mest berømte museer, Reina Sofia huser en enorm samling af samtidskunst. Da museet engang var byens San Carlos hospital, blev museet oprindeligt grundlagt i 1986, men gennemgik en stor ombygning i 1990 af den britiske arkitekt, Ian Ritchie. De forestillede sig at skabe noget, der kunne konkurrere med Tate i London og Pompidou centret i Paris, og med 36.000 kvm udstillingsplads er det et af verdens største museer og et ekstremt imponerende sted.

Det mest berømte maleri, der huser der, er utvivlsomt Picassos Guernica, et enormt kubistisk værk og krigsprotest og sandsynligvis den store malers mest berømte værk. Besøgende kan også se de mange foreløbige skitser, han lavede til værket. Andre store spanske kunstnere udstillet er Dali, Miro og Orteiz for blot at nævne nogle få såvel som Spaniens vigtigste kunstnere i de sidste 20 år.

Calle Santa Isabel, 52
28012 Madrid

www: Website Link

Museo del Prado

Prado -museet betragtes som verdens største kunstgalleri. Den indeholder over 8.600 malerier, der er lavet af forskellige italienske, flamske, tyske og spanske malere. Museet huser også tegninger, skulpturer og mønter.

Alberto Bosch 14
28012, Madrid

www: Website Link

Shopping i Madrid

Som landets hovedstad tilbyder Madrid det bedste udvalg af indkøbsmuligheder i Spanien. Madrids 50000 butikker sælger alt fra malerier og keramik til guitarer og tyrefægter kostumer.

Det største shopping område i Madrid er Gran Via. Denne gade er fuld af butikker, der tilsyneladende aldrig lukker. Selv når nattelivet starter er der stadig shopping, der kan gøres i dette område i mange af boderne omkring Plaza Mayor.

Hvis det er designermærker du leder efter skal du til det østlige distrikt Salamanca. Her finder du mærkerne fra trendy designere som Prada, Armani og Louis Vuitton der deler plads med designere som Sybilla, Amaya Arzuaga og Victorio & Lucchino.

Når du er træt af mærkevarebutikkerne er området omkring Fuencarral behageligt at besøge. Det er hjemsted for en masse trendy butikker der sælger både herretøj og dametøj. Der er også et indendørs marked med tøj, tasker og smykker. Hvis du har brug for sko skal du til Augusto Figueroa.

Vil du have det nyeste inden for stil og mode ? Så skal du besøge Alcalá området. Her kan du bruge hele dagen med at gå fra boutique til boutique fyldt med kjoler, sko og alt det nyeste tilbehør. En anden god shoppingdestination er Calle Serrano. Denne gade er fuld af det bedste inden for shopping, herunder kunst, gaver og en række designertøj.

Hvis du elsker tanken om at shoppe i det fri, kan du besøge El Rastro, det enorme loppemarked i Madrid. Ud over de samme turistmæssige ting, du forventer at finde overalt, er der mulighed for at finde spændende skatte, herunder smykker, gamle bøger, tøj og antikviteter, der har brug for nye hjem. Få endelig en ægte fornemmelse af Spanien på Mercado de San Miguel, dette var engang bare et fiskemarked, men nu tilbyder det en lang række fødevarer, frisk frugt og grøntsager og andre varer.

Udflugter fra Madrid

Avila

Hvis du har brug for en pause fra Madrid, kan du tage en dagstur til Avila for at fange lidt frisk luft og se nogle fantastiske steder. Madrid har så meget gang i det er ofte svært at slæbe sig væk fra. Du får dog i sidste ende brug for en pause. En dagstur til Avila, en by nær Madrid, er bestemt en tur værd. Faktisk er et besøg i Avila et must, hvis du besøger Spanien. Byen er så populær, at der er over 20 tog om dagen fra Madrid.

UNESCO heritage tour

Lige uden for Madrid finder du masser af historiske UNESCO verdensarvssteder. Alcala de Henares var verdens første planlagte ‘Universitetsby’ og den originale model for Guds by. En time syd for Madrid ligger Aranjuez med Palacio Real, hvor kongen af Spanien bor. Se Spaniens største kloster i bjergskråningen El Escorial, og vandre rundt i den tidligere hovedstad Toledo, en middelalderby med en af Europas smukkeste katedraler.

Rejser til Madrid, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Madrid og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Madrid Tourist information

Open 365 days
Plaza Mayor 27
(Casa de la Panadería)

T: +34 2711 703 5327

www: Website Link

Turismo de Madrid

Dirección General de Turismo de la Comunidad de Madrid
Calle Gran Vía, 43
28013 Madrid

T: +34 917206750

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...

Julemarked i Madrid

Madrid Turistinformation Hotel & Apartment Madrid Madrid julemarked I Madrid, Spaniens hovedstad er sne ikke ualmindelig i julen. Madrid har det smukkeste julemarked i Spanien, Plaza Mayor,...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Madrid
clear sky
27.8 ° C
30.2 °
23.6 °
24 %
2.1kmh
0 %
man
36 °
tirs
37 °
ons
38 °
tors
35 °
fre
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Madrid
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Madrid #iMadrid #VisitMadrid #lovemadrid #comunidadmadrid #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her