Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Maastricht

Nederlandene

#Netherlands Rejser til Nederlandene Vidste du, at der er flere kanaler at udforske i Amsterdam end i Venedig? Eller at kunstmuseerne over hele landet huser lige...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Maastricht

Maastricht er hovedstaden i provinsen og ligger langs begge bredden af Meuse- og Jeker -floderne. Samfundet blev erobret af romerne under de galliske krige.

Med over 1.600 nationalhistoriske steder at se er ethvert tidspunkt et godt tidspunkt at besøge Maastricht. Middelalderens påvirkninger er stærke, livlige pladser synes tilsyneladende uendelige, og de smalle gader giver den perfekte mulighed for at nyde dette bybillede. Den Europæiske Unions fødested er muligvis kendt for sine indkøbsmuligheder og rekreative muligheder.

Den klassiske middelalderlige byplanlægning er meget udstillet her i Maastricht, og dens kombination af smalle gader og middelalderlige bygninger er kendt rundt om i verden for sin unikke skønhed. Hele bymidten er beskyttet, og det giver dig mulighed for bogstaveligt talt at slentre i dine forfædres fodspor.

Onze Lieve Vrouwewal, eller den gamle middelalderlige bymur, er et af de bedste eksempler på denne bevarelse. Bymuren omfattede hjørnetårne ​​og er en af ​​de bedst bevarede konstruktioner fra denne tidsperiode. Rester af muren stammer fra 1200 tallet og byporten er en enorm port med to massive tårne, den ældste byport i landet. Der er også andre porte og en række andre befæstninger at se i hele byen.

Fordi Maastrict er bygget langs to floder, er der også en række store broer som du stadig kan krydse. Sin Servaasbrug kunne for det meste være blevet genopbygget, efter at meget af det blev ødelagt i anden verdenskrig, men det betragtes stadig som den ældste bro i landet. Hoge Brug er en moderne bro beregnet til fodgængere.

Fordi Maastricht er bygget på blød sandsten, blev der i de forskellige århundreder gravet en række defensive tunneler i jorden for at hjælpe med at beskytte byen. På Saint Peter bjerget ligger en imponerende fæstning med udsigt over byen.

Når mange kulturer kommer sammen, så kommer mange påvirkninger også sammen. Det gør basilikaen Saint Servatius til et af de mest unikke museer for religiøs kunst og artefakter. Samlingen strækker sig over mange århundreder og går tilbage til det 11 århundrede. Mange af genstandene har været på stedet siden 1200 tallet i en permanent samling.

Maastricht historie

Fra en keltisk bosættelse fra mindst 500 f.v.t. udviklede Maastricht sig som den romerske by Trajectum Ad Mosam. Det var den anden by i det nuværende Holland, der fik borgerrettigheder under romerne, og den første med middelalderlige byrettigheder.

Saint Servatius af Tongeren døde i Maastricht og er begravet i krypten af ​​basilikaen, der bærer hans navn. I middelalderen havde prins-bispen i Liège og hertugdømmet Brabant fælles suverænitet over byen. Den berømte Comte d’Artagnan, kaptajn-løjtnant af musketererne af kongen af ​​Frankrig (fra de 3 musketerer af Alexandre Dumas), blev dræbt i Maastricht under forsøget på at indtage byen.

Efter Napoleon æraen blev Maastricht en del af Det Forenede Kongerige Nederlandene i 1815. Da de sydlige provinser søgte uafhængighed fra nord for at danne Belgien i 1830, var Maastricht og hele provinsen Limburg først næsten helt under belgisk styre. I 1839 blev Londontraktaten pålagt belgierne, og byen og den østlige del af Limburg blev tilføjet til Holland, selvom de geografisk og kulturelt var tættere på Belgien.

Byrundtur i Maastricht

Meuse deler midten i en vestlig og en østlig halvdel. Stationen og forretningsområdet ligger på den østlige side, mens det historiske centrum og en større del af shoppinggaderne er på den anden side. Den moderne fodgængerbro John F. Kennedy Bridge forbinder de to.

Maastricht kan prale af ikke bare én, men to 1000 år gamle basilikaer. Begge bygninger blev bygget i en lignende ædru romansk stil. Onze Lieve Vrouwebasiliek står overfor fodgængerbroen over Meuse, nær den synlige del af voldene. Sint Servaasbasiliek dominerer Vrijthof -pladsen i den anden ende af shoppinggaderne, et par hundrede meter inde i landet.

Den dejlige traditionelle Mosan-stil (dvs. fra Meuse-regionen) er bedst, i det gamle Maastricht, inden for voldene. Bemærk Dinghuis, bygget i 1470 i Mosan renæssancestil. Det blev oprindeligt brugt som retsbygning af Fyrstedømmet Liège og Hertugdømmet Brabant, der herskede sammen om byen.

Over for JFK Bridge er Helpoort et udsnit af den middelalderlige vold, der overlevede næsten intakt. Det stammer fra 1229, hvilket gør det til den ældste sådan befæstning i landet. Den dejlige Nolenspark, Stadpark og Aldenhofpark omgiver den sydlige del af bymuren langs Jeker kanalen og to store damme. Området sydvest for det historiske centrum er udstyret med søde appelsintagede hvide huse, der minder om Brugge Beguinages.

Rejser til Maastricht, Nederlandene

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Maastricht og Nederlandene.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Maastricht Tourist Information Office

Kleine Staat 1
6211 ED Maastricht

T: +31 43 325 2121

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Nederlandenes turistkontor

#Touristboard Holland Tourism Authority Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen PO Box 63470 2502 JL The Hague Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #Netherlands #visitNetherlands #iNetherlands #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Nederlandene

#Nederlandene #Covid19 Coronavirus status / statistik - Nederlandene Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Nederlandene

#Foodie Nederlandene Foodie Video Mad i Nederlandene Det hollandske køkken er kendetegnet ved at være solidt og mættende. Som et resultat af landets kystlinje er fisk og...
FAQ Wiki og fakta om landet

Nederlandene i historiebøgerne

#History Nederlandenes historie video Historie kort fortalt Tre stammer, Belgae, Batavii og Frisii, er de første kendte indbyggere i det nuværende Nederlandene. Disse grupper levede en relativt...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Nederlandene valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#netherlands #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Maastricht
clear sky
24.6 ° C
26.2 °
22.8 °
45 %
3.6kmh
2 %
man
25 °
tirs
23 °
ons
23 °
tors
20 °
fre
23 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Maastricht
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Maastricht #iMaastricht #VisitMaastricht #Netherlands #VisitNetherlands #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her