Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Lviv

Ukraine Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Ukraine

#Ukraine Rejser til Ukraine Enhver vil kunne se, at historien stadig lever i Ukraine. Indenfor landegrænserne findes der flere end 500 byer som har eksisteret igennem...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Lviv

Lvov, eller måske Lviv, hvis du foretrækker det, er en by i det vestlige Ukraine. Bosættelser i området dateres helt tilbage fra det 5 århundrede, og de første optegnelser om den moderne by kan findes i år 1256.

Lviv er blevet kåret som den bedste ukrainske by at bo i og har endda fået øgenavnet Ukraines “Lille Paris.”.

Efter at have været på UNESCOs verdensarvsliste i over 25 år, er den gamle bydel i Lvov et smukt syn. Der er over 2.000 historiske vartegn i området, og mere end 200 af dem er nationale vartegn. De bedst kendte er:

Lviv slotsruiner, som ligger på toppen af ​​Castle Hill i byen. Det er det højeste punkt i Lviv. I dag står der et fjernsynstårn, herfra er der en betagende udsigt over byen.

St. Onuphrius kirken er et basiliansk kloster og en græsk katolsk kirke, indeholder flere kunstværker fra Sosenko og Paslavsky og er blevet bygget gennem århundreder.

Georgs katedralen sammen med Metropolitan’s palads kan dateres tilbage til 1761 og er et smukt eksempel neoklassisk design. En gammel blomsterhave strækker sig langs kompleksets vestlige væg.

Byens centrale torv er planlagt i 1300 tallet, det var tanken at bygge et centralt torv, som du ville se i enhver traditionel europæisk bosættelse. Det blev dog lidt anderledes. Torvet er mere et rektangel end en firkant og der er to gader ud af hvert hjørne. I midten ligger rådhuset og omkring pladsen ligger mere end 40 byhuse.

Der er en lang række handlende på markedet på alle dage der tilbyder lokale varer, antikviteter og stort set alt andet du kan tænke på. Husk at se de fire springvand i torvets fire hjørner, de repræsenterer fire af Grækenlands mytologiske figurer.

Rejser til Lviv, Ukraine

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Lviv og Ukraine.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Lviv Tourist Information Office

Dvirtseva Square 1
79000 Lviv

T: +380 3222 62005

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Ukraines turistkontor

#Touristboard Ukraine Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Ukraine #visitUkraine #iUkraine #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Ukraine

#Ukraine #Covid19 Coronavirus status / statistik - Ukraine Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Lviv
light rain
9.7 ° C
9.7 °
9.7 °
88 %
9.5kmh
100 %
man
10 °
tirs
11 °
ons
16 °
tors
18 °
fre
17 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Lviv #iLviv #VisitLviv #Ukraine #VisitUkraine #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

LVIV
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her