Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Lusaka

Zambia Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Zambia

#Zambia Rejser til Zambia Republikken Zambia har noget af de bedste dyreliv og nationalparker, der kan findes på det afrikanske kontinent. Flere nationalparker tilbyder hundredvis af...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Lusaka

Lusaka ligger langs Manda Hill og er en af ​​de hurtigst voksende byer i det sydlige Afrika og er hovedstad i Zambia. En gang var det en lille landsby hvor bosættere fra Europa har sat deres fodspor gennem århundereder. I dag er Lusaka hjem for godt 2 millioner indbyggere.

Under et besøg i Lusaka er der nogle bemærkelsesværdige museer du naturligvis skal se, Zintu Community Museum, Politica Museum og Moore Keramikfabrikken. Endelig skal du også se Lusaka National Museum under dit ophold i byen, dette museum åbnede i 1996 og har flere udstillinger, der visualiserer regionens historie og udvikling. I museet er der også tilknyttet et kunstgalleri ligesom der er en udstilling for børn og pilfingre.

I de senere år er der opført flere store indkøbscentre i Lusaka og sammen med flere store markeder skulle det betyde at shopaholics også kan få lysterne styret. Skulle du blive sulten er det såmænd heller ikke et problem, der er masser af restauranter, både lokalt og vestligt orienterede, er du mere til fastfood og kæderestauranter finder du alt fra Pizza Hut til Fishaways i byen.

Vil du opleve til fods så er Munda Wanga miljøparken et godt bud. Her er en botanisk have og en zoologisk have, sammen med en række abe pools. For vandhunde er der et stort vandland med en kæmpe vandrutschebane, endda en golfbane har man fået proppet ind på området, hvis du vil bruge noget tid på greenerne under dit ophold.

Lusaka er toppen for den eventyrlystne. Med masser af aktiviteter at nyde, men der er mange muligheder for bare at slappe af her også.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Zambias turistkontor

#Touristboard Zambia Tourism Authority 1st Floor Petroda House Great East Road Lusaka Zambia T: +260 211 229087 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Zambia #visitZambia #iZambia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Lusaka
broken clouds
18.3 ° C
18.3 °
18.3 °
48 %
6.1kmh
56 %
lør
18 °
søn
20 °
man
20 °
tirs
21 °
ons
21 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Lusaka
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Zambia #Lusaka #iLusaka #visitLusaka #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her