Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Lugo

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Lugo

Den gamle by Lugo blev grundlagt af kelterne ved floden Miño og blev efterfølgende en vigtig romersk borg. Lugo er den eneste by i verden, der stadig er fuldstændig omkranset af romerske forsvarsmure, Murallas, der er over 2 kilometer lange og har mere end 70 forsvarstårne. Nogle steder er forsvarsmurene 15 meter høje.

Forsvarsmurene er erklæret et UNESCO World Heritage Site. En spadseretur rundt om bymurene er en fantastisk måde at få en fornemmelse af byen Lugo, og de ser særligt imponerende ud, når de er oplyst om natten.

Inden for bymurene er den gamle bydel i Lugo en fornøjelse at udforske til fods. Sørg for at besøge Santa Maria katedralen fra det 12 århundrede og det barokke bispepalads, der begge ligger på samme plads. Slap af på det nærliggende torv Praza España, også kendt som Plaza Maior, der er omgivet af elegante bygninger, restauranter og caféer.

Den berømte Camino de Santiago passerer gennem Lugo, og byens katedral er et obligatorisk stop for pilgrimme, der følger ruten. I det nærliggende San Francisco kloster er der i dag Lugos provinsmuseum.

Uden for bymurene, ligger den nyere del af Lugo hvor du kan se de velbevarede romerske spabade, og de dejlige haver med skyggefulde træer i Parque Rosalia de Castro.

Hvis du er i Lugo og du gerne vil bade kan dufor eksempel tage til Ribadeo, som har en spektakulær strand, Cathedral Beach. Nogle af de mest interessante byer og strande på kysten er ved Esteirio, Foz, Longa og Porto de Vares.

Hvis du kan lide god vin kan det måske interessere dig at kigge lidt nærmere på regionen Ribiera Sacra, som har været en vigtig vin region siden romertiden. Skråningerne ved Sil og Miño floderne giver det perfekte miljø for vinmarker. Landskabet er spektakulært og du kan tage et krydstogt på floderne.

Rejser til Lugo, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Lugo og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourist Information Office Lugo

Praza do Campo 11
27001, Lugo

T: +34 982 251 658

www: Website Link

Turismo de Galicia

Agencia de Turismo de Galicia
Carretera Santiago-Noia, Kilómetro 3
15896 A Coruña

T: +34 902200432

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Lugo
broken clouds
18.6 ° C
19.3 °
17.5 °
96 %
1.8kmh
60 %
man
33 °
tirs
33 °
ons
36 °
tors
33 °
fre
16 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Lugo
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Lugo #iLugo #VisitLugo #Galicia #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her