Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Lugano

Schweiz Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Schweiz

#Switzerland Rejser til Schweiz Der er mere at se i Schweiz end snedækkede bjergetoppe, smukke grønne dale, og gemte hytter, selvom der er mange af dem. Landet...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Lugano

Lugano ligger ved Luganosøen i det sydlige Schweiz, langs grænsen til Italien. Det er en af ​​de største byer i Schweiz og er den største by med et italiensktalende flertal uden for Italien.

Luganosøen er højdepunktet ved enhver tur til Lugano, da den er omgivet af Luganos bjerge. Varme somre gør det til det perfekte sted at besøge og det så populært at Lugano endda er blevet kaldt Monte Carlo i Schweiz.

Lugano er grundlagt i det 9 århundrede men der er monumenter, der er fundet i Lugano, der går tilbage til stenalderen. Den første by blev grundlagt af romerne omkring det 1 århundrede f.Kr., og selvom Bioggio, som ligger nord for Lugano, var en vigtigere by, var der stadig en vigtig bebyggelse placeret langs søens bredder, hvor den nuværende by ligger i dag.

Der er en række steder i Lugano, der historisk har betydning for Schweiz historie og udvikling. Katedralen Saint Lawrence blev bygget først i højmiddelalderen og derefter genopbygget igen i slutningen af ​​1400 tallet. Der har været kirke på dette sted siden mindst 818. I kirken kan du se buster af fire evangelister som er berømte for deres beretninger om Jesu lære.

Luganosøen er næsten 50 kvadratkilometer stor og er den mest populære destination i denne by. Mere end 60% af søen ligger inden for grænsen til Schweiz. Den største bredde på Luganosøen er kun 3 kilometer. Det er imidlertid søens dybde der er fantastisk, for på sit dybeste punkt er den 279 meter dyb.

Hvis du elsker en god vandretur så besøg Monte Bre der er 933 meter høj, det er et godt sted at nyde en solopgang eller solnedgang. Det kaldes ofte det mest solrige sted i Schweiz. Du kan få en spektakulær udsigt over byen og Luganosøen der er uden sidestykke.

Et af de bedste museer i Schweiz ligger i Lugano. Museo Cantonale d’Arte er et lokalt museum der udstiller kunst fra Ticino kantonen. Det schweiziske toldmuseum er også en interessant måde at tilbringe en eftermiddag på. Museet ligger på Cantine di Gandria, lige ved grænsen til Italien. Det var tidligere en grænsepost  der har udstillinger a toldbetjentes arbejde og historien om smugling i regionen.

Kulturmuseet har udstillinger af etnisk kunst fra en europæisk opdagelsesrejsendes perspektiv, og der er forskellige temaer, der vises for at forklare den antropologiske relevans.

Rejser til Lugano, Schweiz

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Lugano og Schweiz.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Lugano Tourist Information Office

Piazza della Riforma 1 – Palazzo Civico
6900 Lugano

T: +41 58 220 65 00

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Schweiz turistkontor

#Touristboard Switzerland Tourism Authority Morgartenstrasse 5a CH-8004 Zurich Switzerland T: 00800 100 200 29 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO#Switzerland #visitSwitzerland #iSwitzerland #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Schweiz

#Schweiz #Covid19 Coronavirus status / statistik - Schweiz Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Schweiz

#Foodie Schweiz Foodie Video Mad i Schweiz Det schweiziske køkken har en tendens til at være sammensat af tyske, franske og italienske påvirkninger. Måltider har en tendens...
FAQ Wiki og fakta om landet

Schweiz i historiebøgerne

#History Schweiz historie video Historie kort fortalt Keltiske stammer var nogle af de første kendte indbyggere i Schweiz. Julius Cæsar og hans romerske hære invaderede området og...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Schweiz valuta, Frank

1 Franc = 100 centime/rappen/centesimo 5, 10, 20 centime/rappen/centesimo 0,5, 1, 2, 5 Franc10, 20, 50, 100, 200, 1,000 Franc   Swiss National Bank#Switzerland #Franc #chf #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Lugano
light rain
25.8 ° C
29.6 °
23.4 °
68 %
1.5kmh
59 %
søn
26 °
man
31 °
tirs
31 °
ons
30 °
tors
32 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Lugano
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Lugano #iLugano #VisitLugano #Switzerland #VisitSwitzerland #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her