Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Lüderitz

Namibia Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Namibia

#Namibia Rejser til Namibia Namibia er et af de mindst befolkede lande på det afrikanske kontinent. Landet ligger langs den sydatlantiske kyst og løsrev sig fra...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Lüderitz

Denne havneby ligger i det sydlige Namibia og har flere eksempler på jugendstilarkitektur sammen med en kolonial vægt og følelse i mange af de andre strukturer. Først kendt for at udforske i 1487, blev denne bugt afgjort af hollænderne i det 18. århundrede og er en port til en lang række marine dyreliv.

At besøge Luderitz betyder, at du har adskillige muligheder for at se vilde strudse. Flamingoer, pingviner og sæler kommer også ofte til bredden. Bevarelse af vilde dyr er et fokuspunkt i byen, så du finder delfiner, hvaler og skarver lige ud for kysten. Du kan chartre en båd for at møde dette marine liv, men der er også flere muligheder på kysten.

Lige uden for byen ligger Shark Island, hvor du finder flere campingmuligheder lige langs bugten. Selvom det nu er en halvø, plejede det at være en ø, hvor hajer rutinemæssigt blev set. Mod nord kan du se Penguin Island og Seal Island fra kysten.

Luderitz Museum er også en mulighed for at lære den lokale kultur at kende lidt bedre. Selvom bygningen og udstillingerne kunne drage fordel af en opdatering, finder du fotografier, kort og historiske optegnelser, der dateres til byens grundlæggelse og er værd at en kort eftermiddagstur. Følg det op med et besøg i Felsenkirche, bygget på toppen af ​​bakken, og se på de farvede glasvinduer i denne kirke i bayersk stil.

Luderitz er en fascinerende destination, der giver dig mulighed for at omfavne en robust, eventyrlystne ferie med adgang til moderne bekvemmeligheder og en fantastisk udsigt. Kom her, og du finder ud af, hvorfor så mange er forelsket i denne del af Afrika gennem årene.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Namibias turistkontor

#Touristboard Namibia Tourism Authority C/O Haddy & Sam Nujoma Drive Private Bag 13244 Windhoek Namibia T: +264 61 2906000 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Namibia #visitNamibia #iNamibia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Lüderitz
scattered clouds
22.1 ° C
22.1 °
22.1 °
26 %
2kmh
50 %
søn
22 °
man
24 °
tirs
19 °
ons
20 °
tors
22 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Luderitz
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Namibia #Luderitz #iLuderitz #visitLuderitz #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her