Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Luanda

Angola

#Angola Rejser til Angola Beliggende i den sydlige del af Afrika ligger Republikken Angola langs Atlanterhavskysten og har optaget mange portugisiske påvirkninger i kraft af landets...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Luanda

Med en smuk beliggenhed ved kysten i Angola er Luanda en overset juvel i Afrika. Det er den største hovedstad i verden, hvor portugisisk er hovedsproget. Du vil opdage, at vejret har tendens til at være varmt og fugtigt, men de smukke promenader er brede og åbne og inviterer dig til at tage en afslappet spadseretur lige ved vandet.

Mange besøger først Fortaleza de Sao Miguel. Det blev bygget i det 16. århundrede og tjente som administrativt center. På et tidspunkt var det en fuldt opbygget by forbeholdt den lokale militære garnison. Her kan du se smukke vægfliser, der skildrer byens historie, sammen med udstillinger og monumenter, der viserhvordan det tidlige koloniale liv var.

Besøg også Nationalmuseum for Slaveri under et ophold i Luanda. Museet er beliggende inden for Capa de Casa Grande, som tjente som sted for slave dåb da slavehandelen var på sit højeste. Kanoner, et kapel og genstande fra perioden er alle en del af den permanente udstilling.

Under dit ophold vil du sikkert også gerne have tid til at shoppe, f.eks på Benfica markedet. Sælgerne her har alt hvad man kan forestille sig, fra guidebøger over dyreskind til lokale varer og grønsager. Husk en tur til Mussulo for en fantastisk strandoplevelse der vil være perfekt til at afslutte din dag.

Luanda er et mesterværk. Husk at have et par behagelige sko med på rejsen, fordi trangen til at udforske byen og landskabet er overvældende – og det kræver gode sko.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Angolas turistkontor

#Touristboard Angola Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE#angola #africa #centralafrica #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Angola

#Angola #Covid19 Coronavirus status / statistik - Angola Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Luanda
broken clouds
24.5 ° C
24.5 °
24.5 °
67 %
4.5kmh
75 %
ons
24 °
tors
24 °
fre
25 °
lør
24 °
søn
23 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
LUANDA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#angola #luanda #iluanda #visitluanda #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her