Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Lourdes

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Lourdes

De fleste tænker på skønne, grønne bakker når de tænker på Lourdes. Nogle mennesker får endda et fint mentalt billede af Rosary Basilica og nogle lavtliggende skyer som blander sig fint med træerne.
Denne lille købstad ligger for foden af Pyrenæerne, ved den spanske grænse, i landtangen mellem Middelhavet og Atlanterhavet. Vil du på pilgrimsrejse til Lourdes? Eller måske bare udforske hvad købstaden har at byde på?

Dokumentation for næsten 70 mirakelhelbredelser i Lourdes

Hvorfor besøger flere millioner Lourdes mellem marts og oktober måned hvert år? Mange besøger byen på grund af vandet som flyder under Sanctuary of Our Lady of Lourdes grotten. Siden 1860 har den romersk katolske kirke anerkendt hele 69 mirakelhelbredelser af folk, som har drukket af dette vand. Vandets helbredende egenskaber har gjort, at mere end 200 millioner mennesker har besøgt grotten i Lourdes indenfor de sidste 150 år.

Hvis du planlægger en tur til Lourdes for at besøge den helbredende kilde bør du yderligere tage en tur til St. Mary’s Ukrainsk Katolske kirke for at gøre oplevelsen endnu mere religiøs. Kirken har et polykromt byzantinsk design og ligger blot 10 minutter fra grotten. Kunstværket blev færdiggjort af den polske kunstner Jerzy Nowosielski.

Udforsk 1.000 års historie på Chateau Fort de Lourdes

En af Chateau Fort de Lourdes’ mest unikke egenskaber er, at det ikke er blevet erobret, på trods af at have eksisteret i ti århundreder. Slottet er et af de mest historiske monumenter i Frankrig og byder på en enestående udsigt over byen og dennes bakkelandskab. Derudover er det også muligt at besøge slottets smukke botaniske haver og dets Pyrænæer museum, som udstiller et udvalg af regionens værktøjer som har været i brug på begge sider af grænsen siden det 18. århundrede.

Hvis du gerne vil udforske selve byen anbefaler vi, at du tager med Lourdes lille tod. Toget dækker næsten 8 kilometer af byen og kører forbi nogle af de vigtigste turistattraktioner. Det koster naturligvis lidt at tage med toget, men med billetten får man rabat på indgangspriserne ved byens fire største attraktioner. Hvis du gerne vil have lidt mere ud af turen kan du tage på en guidet rundvisning i Pyreness National Park, for at få chancen for at opleve det omkringliggende område.

Er du klar til at besøge Lourdes? Uanset om du gerne vil besøge byen som del af en pilgrimsrejse eller bare gerne vil udforske en smuk by, så vil Lourdes umuligt skuffe.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Lourdes Tourist Information

Office du Tourisme Aix-en-Provence
Place Peyramale
65100 Lourdes – France

T: +33 (0)5 62 42 77 40

www: website link

Tourisme Occitanie

CRT Occitanie
15 rue Rivals
CS 78543
31685 Toulouse Cedex 6

T: +33 05 61 13 55 55

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Frankrig

#Frankrig #Covid19 Coronavirus status / statistik - Frankrig Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Frankrig i historiebøgerne

#History Frankrig Historie Video Historie kort fortalt Skeletter fundet i huler i det 19 århundrede i Vézère-dalen tyder på, at neandertalere var de første mennesker, der boede...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency

Hvad spiser man i Frankrig

#Foodie Frankrig Foodie Video Mad i Frankrig Mange syntes at fransk mad er det bedste køkken i verden. Fra utrolig bagning til verdenskendte Michelin-stjernerestauranter stikker landets kulinariske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Lourdes
clear sky
25.7 ° C
25.7 °
25.5 °
57 %
2.1kmh
0 %
fre
37 °
lør
35 °
søn
28 °
man
28 °
tirs
18 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Lourdes
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Lourdes #iLourdes #VisitLourdes #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her