Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#LongBay

Antigua og Barbuda

#Antigua and Barbuda Rejser til Antigua og Barbuda Skønt landet er opkaldt efter dets to største øer, omfatter Antigua og Barbuda flere mindre øer, der udgør...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Long Bay

Long Bay er kendt for de hvide sandstrande og koralrevet, og kan byde på lækkert varmt vand, afslappet caribisk atmosfære og rig mulighed for at slappe af og slænge sig under solen på øst Caribiens solrigeste ø, Antigua! Hvad end man gerne vil prøve vandsportsaktiviteter, høre mere om øens historie og kultur eller bare slappe af på stranden, så har Long Bay noget for enhver smag!

Præcis som man kan forvente på en caribisk ø, så har Long Bay fantastisk vejr for ikke at nævne nogle af de bedste dykke- og snorkel muligheder på øen. Resortet har en smuk, hvid sandstrand og så ligger det kun 5 min. fra den nærmeste landsby – alt hvad man skal bruge er lige ved hånden, både strandbarer og parasoller.

Der er mange attraktioner på øen som er perfekte til en dagstur, blandt andet den travle English Harbour og hovedstaden St. Johns hvor man kan finde gode og billige souvenirs. Men kan også tage en sejltur til naboøen Barbuda, udforske sunkne skibsvrag og se den flotte udsigt imens man går en tur på øens højeste punkt, som også er der hvor de fantastiske Codrington Estate ruiner ligger.

Der er også mange muligheder for at prøve at smage på caribisk madlavning i Long Bay, både på de mere sofistikerede restauranter og på familievenlige strandbarer. Hvis man gerne vil ud og have det sjovt om aftenen, så kan det anbefales at tage en tur til Dickenson Bay resortet hvor der er masser af steder man kan danse, drikke rom- punch og og se den smukke solnedgang.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Antigua og Barbudas turistkontor

#Touristboard Antigua and Barbuda Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST #AntiguaAndBarbuda #visitAntiguaAndBarbuda #iAntiguaAndBarbuda #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

St John's
overcast clouds
26.9 ° C
26.9 °
26.9 °
71 %
0.9kmh
100 %
ons
28 °
tors
28 °
fre
28 °
lør
29 °
søn
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#LongBay #iLongBay #VisitLongBay #AntiguaAndBarbuda #VisitAntiguaAndBarbuda #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

LongBay
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her