Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Londonderry

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Londonderry

Derry, eller som byen hedder officielt Londonderry, hvis du foretrækker det, hvilket de fleste dog ikke gør, er et af de største byer i Nordirland.
Den ligger ved Foyle floden og dækker begge flodens bredder, selvom den flotte gamle befæstede by ligger på den vestlige bred. Det er den eneste fuldstændig intakte befæstede by på den irske ø, og den er et af de bedste eksempler på en fæstningsby i hele Europa. Fra Bishops Street Gate til de udsigter, du har højt oppe på murene, er Derry et samfund, der aldrig har haft sine fæstningsværker gennembrudt.

Denne styrke er det, du først vil bemærke, når du besøger dette samfund. Hvad har et besøg i Derry ellers i vente for dig?

Er du klar til en behagelig overraskelse?

Hvis du er ved at gå på opdagelse blandt Derrys bymure, så tag mod Magazine Gate. Der vil du finde det fantastiske Tower Museum, som du finder i et fuldt replikeret tårnhus fra det 16. århundrede. Femte sal byder dig på en fantastisk udsigt, og derefter skal du tage dig god tid med at komme ned til jordoverfladen igen. En af de bedste udstillinger i museet følger historien om La Trinidad Valenciera, et skib fra den spanske armada, der forliste lokalt i 1588.

Mange har også en tendens til at tage over til St. Columb’s Cathedral, når de udforsker de historiske steder, Derry har at byde på. Den blev bygget på blot 5 år begyndende i 1628, og består af de samme byggematerialer, der indgik i byens mure. Det er den første kirke fra efter reformationen, der blev bygget i Irland eller Storbritannien, og det er den ældste bygning i Derry, der er overlevet intakt.

Et sidste stop bør være Folkets Gallery Murals, som er en serie af 12 vægmalerier, der er på gavlene af boliger langs Rossville Street. Det er lavet af Bogside Artists, og dette er helt sikkert et af de mere unikke kunstneriske værker, du har set i et stykke tid, og det er også turen værd at se.

Hvad med en kulinarisk overraskelse?

En af de bedste overraskelser, Derry har at byde på, er ikke et historisk sted, men i stedet en af de bedste kulinariske oplevelser, du nogensinde vil få. Tag ned til Browns Restaurant og være modig nok til at træde indenfor. Ydersiden kan give dig årsag til at tøve, men modet til at gå inden for vil blive belønnet med en elegant madoplevelse med gamle billeder af området. Menuen ændrer sig altid, men én ting forbliver konstant – de lægger vægt på lokale råvarer.

For den traditionelle underholdningsoplevelse, tag til Peadar O’Donnell’s efter et godt måltid. Du kan finde musik her de fleste aftener, og i weekenden er der endda lejlighedsvis musik om eftermiddagen. Det vil minde dig om en typisk irsk købmandspub, helt ned til priserne, og der er masser af flair her, der også præger atmosfæren så godt.

Hvis du er klar til at se, hvad Derry har at tilbyde, så tag hertil, og du vil få den mest vidunderlige ferie. Husk bare at holde dig fra emnet “London”, så vil du blive budt velkommen med åbne arme.

Sights in Londonderry

City Walls

Tag en vandretur i bymurene – dette er Nordirlands eneste tilbageværende, fuldstændig bymur. Benyt lejligheden til at lære om bosættelsens rige historie. Afslører en pragtfuld by fuld af historie, interesse og pulserende kulturscene.

Causeway Coast

Nordirland har for nylig måttet kæmpe med drager, hvide vandrere og kulden i den endeløse vinter. Causeway -kysten har spillet en stirrende rolle i HBOs Game of Thrones -tv -serie på grund af dets vilde landskab.

Game of Thrones

Dette er et must for fanatikere i den populære tv serie. Causeway kysten tilbyder en detaljeret lektion i historie og natur på klinten. Causeway Coast Way løber hele vejen til Portstewart med byger af havtorn, hav og lyng via Carrick-a-Rede Rope Bridge til den maleriske Ballintoy, dette område ‘Gobbins Cliffe’ er et berømt optagelsessted for det populære tv HBO Game of Thrones -serien.

Star Wars

County Donegal på Nordvestkysten af Nordirland, Star Wars Episode VIII blev filmet. Besøg County Donegal, og gå i trinene til Luke Skywalker, og oplev sandstrande og find inspiration på den berømte kystlinje.

St Columb’s Cathedral

Besøg den ældste bevarede bygning i Nordirland bygget mellem 1628 og 1633. Det var den første havneformationskirke, der blev rejst i Storbritannien og Nordirland.

Guildhall

Stående uden for bymurene, blev Guildhall oprindeligt bygget i 1890 og derefter genopbygget i en brand efter. Dækket med farvede glasvinduer og blev præsenteret af selskaberne i London Livery og dets klokketårn modelleret af Londons Big Ben. Inde er der en historisk udstilling om Plantation of Ulster og turistinformationspunkt.

Peace Bridge

Fredsbroen er en cykel- og gangbro over floden Foyle i Derry. Det åbnede første gang i juni 2011 og forbinder Ebrington Square med resten af byens centrum. Siden lanceringen er broen blevet et omdrejningspunkt i Derrys aktiviteter og begivenheder, herunder nytårsfester.

Rejser til Londonderry, Storbritannien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Londonderry og Storbritannien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Londonderry Tourist Information

1-3 Waterloo Place
Derry BT48 6BT

T: +44 28 7126 7284

www: Website Link

Northern Ireland Tourism Organisation

Discovernorthernireland

T: +44 28 9023 1221

www: Website Link

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Londonderry
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Londonderry #iLondonderry #VisitLondonderry #NorthernIreland #VisitNorthernIreland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her