Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#London

Storbritannien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

London

#London Visit London London er en af verdens største byer, med rigelig indflydelse over politik, kultur, og underholdning i resten af verden. Der kunne skrives utallige bøger...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

London Video

Anbefalede luksushoteller

Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster.

Oplev London

London, hovedstaden i Storbritannien, er en af ​​de mest kosmopolitiske byer i verden og altid åben for nye tendenser fra sine syv millioner indbyggere fra de mest forskellige kulturer. Den farverige mangfoldighed er især tydelig i det enorme kulinariske tilbud i musikscenen, inden for mode og design og sidst men ikke mindst i de farverige festivaler, hvor den berømte karneval i Notting Hill kun er et eksempel.

London er også en spændende kontrast: Futuristiske bygninger står ved siden af ​​århundredgamle mure, hinduistiske templer ved siden af ​​anglikanske kirker, ultramoderne designerbutikker er kun et stenkast væk fra de berømte loppemarkeder, fish & chip boder er i umiddelbar nærhed af gourmetrestauranter, livlige veje ender i stille parker. Generelt består mere end 30 procent af byen af ​​parker og grønne områder – oaser af ro i denne dynamiske metropol.

Når det kommer til kultur og seværdigheder, har London et næsten overvældende udvalg af attraktioner at tilbyde. Hundredvis af attraktioner, museer og gallerier tilbyder også gratis adgang, og mange, såsom B. the Tate Modern, Saatchi Gallery eller Royal Academy of Arts tilbyder endda natåbningstider fredag ​​og lørdag. Der er næppe noget andet sted i verden, der tilbyder så meget for så få penge. Med dette tilbud er det næppe overraskende, at byen på Themsen har udviklet sig til en af ​​de største besøgende magneter i verden.

De mest berømte attraktioner såsom det største pariserhjul i verden, “London Eye”, Madame Tussauds berømte voksmuseum eller Tower of London bør ikke gå glip af. Men mindre kendte attraktioner er også et besøg værd: Kensington Palace er f.eks. Vært for en udstilling med tidligere upublicerede fotografier af prinsesse Diana. Den verdensberømte fotograf Mario Testino tog disse billeder. Køb af en indgangsbillet giver dig ret til at besøge udstillingen gratis.

Selvfølgelig får nattugler også deres penge i London. Det livlige distrikt Soho har altid været et populært udgangspunkt for at komme ind i Londons natteliv, og Camden og Clerkenwell har også udviklet en trendy scene i de senere år. Enhver, der ønsker det, kan spille i et andet mega-diskotek hver aften. Derudover er du hver aften forkælet for valg mellem omkring 50 live-koncerter af al slags musik. Barer, biografer, teatre og det enorme udvalg af musicals betyder også, at der ikke er nogen kedsomhed – uanset tidspunkt på dagen eller natten, 7 dage om ugen, hele året rundt.

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

10 bedste europæiske julemarkeder

Video, der kårer de 10 bedste julemarkeder Der er mange interessante julemarkeder i Europa. Se video fra de 10 bedste julemarkeder i Europa, og find...

City Tour London – Video

#London London Citytour Video   #London #UK #Citytour #Citywalk
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Lufthavnsinformation med live opdaterede afgangs og ankomst tavler

London City Airport

#LCY #Airport London City Airport London Airport Hartmann Rd Royal Docks London E16 2PX United Kingdom Airport website IATA: LCY ICAO: EGLC ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Airport Transfer, Hotel, Transport Links, City Guide, Tourist Information, Live...

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#London #UK #5Hotel #LuxuryHotels

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her