Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Lome

Togo Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Togo

#Togo Rejser til Togo Togo er en lille nation. Da slavehandelen var på sit højeste blev regionen omtalt som “slavekysten”. Tyskland annekterede regionen under navnet Togoland...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Lome

Lome er beliggende i Guineabugten og er hovedstad i Togo. Fra byen har de besøgende en utrolig udsigt ud over Atlanterhavet og nem adgang til de smukke naturvidundere, der kan findes i denne nation. Du kan finde gadesælgere der tilbyder mad og varer hele dagen, men magien i Lomé kommer til live, når solen endelig går ned.

Du vil hurtigt opdage, at indbyggerne i Lome tager nattelivet meget alvorligt. Det er næsten en religion, de fleste klæder sig i deres allerbedste tøj før de tager deres foretrukne rute for klubber og barer. Der findes adskillige vestligt inspirerede dansesteder, der kan findes i centrum, især langs hovedgaden og på de større lokale hoteller.

Strandene er fantastiske i Lomé, men sørg for at planlægge din eftermiddag i solen omhyggeligt. Strandene er nok smukke om dagen, men de kan være de farligste steder i byen om natten.

Adskillige bemærkelsesværdige seværdigheder er der også i byen. Togo National Museum er bestemt en tur værd, ligesom Lomé-katedralen og Det Store Marked. For de der aldrig har været i Togo tidligere, kan et fetishmarked også være en spændende oplevelse. Voodoo troen er stærkt i denne region, og du finder specialiserede markeder, der sælger stort set alt voodoo tingel tangel du kan forestille dig.

Lomé er en by, der byder på masser af eventyr, og som giver besøgende mulighed for at komme tæt på lokal kultur. Med lidt sund fornuft og planlægning i baghovedet kan dette blive en fantastisk drømmeferie.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Lomé
scattered clouds
26.8 ° C
26.8 °
26.8 °
66 %
7.4kmh
30 %
søn
27 °
man
28 °
tirs
28 °
ons
29 °
tors
28 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Lome
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Togo #Lome #iLome #visitLome #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her