Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Lixouri

Grækenland

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Lixouri

Kefalonias andenstørste by Lixouri har en venlig og imødekommende atmosfære og er ideel for en afslappende familieferie. Byen ligger på Paliki halvøen, og tilbyder en blanding af ø-tradition med moderne bekvemmelighed, og er perfekt for en afslappende atmosfære. Med masser af seværdigheder at besøge, restauranter, hvor man kan forkæle gaden samt en masse former for underholdning, så vil der ikke mange til at lave på en ferie til Lixouri. Her finder du smukke røde sandstrande, så er en ferie fantastisk for dem, som gerne vil tilbringe deres ferie ved stranden. Lepeda strand betragtes som den bedste strand i området, og er ideel for børn med blødt sand.

Hvis I gerne vil være aktive og udforske byen, så kan I vandre i området og se smukke landsbyer og fantastiske udsigter på jeres vej. Nattelivet er familievenligt på feriestedet, og tilbyder en afslappende atmosfære når solen går ned. I kan finde et fantastisk udvalg af restauranter og caféer, som tilbyder noget traditionelt aftenunderholdning og et fantastisk udvalg af mad. Besøg Lixouri under påsken, og I vil opleve den livlige og smittende atmosfære fra karnevalet i Lixouri. Her vil I opleve en traditionel fejning med fyrværkeri, dans, musik og farverige kostumer.

Den afslappende atmosfære i Kefalonia appellerer til familier, som gerne vil gøre tingene nemt på en ferie. Men der er dog nogle dejlige attraktioner, hvis I gerne vil udforske byen mere. Lixouri ferier er centreret omkring dens havn, som er et travlt område med smukke fiskerbåde og traditionelle restauranter, hvor I kan nyde et måltid imens I kigger over havet. Det er her I finder statuen af Andreas Laskaratos, den berømte satiriske poet. For et kulturelt fix, så tag til byens offentlige museum og bibliotek, som er en slående historisk bygning, som har en samling af manuskripter, bøger og ikoner. Der er kun en kort færgetur til øens hovedstad Agostoli med interessante antikke steder og attraktioner. Rådhuset og Regeringsbygningen er populære steder, og Valianou Pladsen er det perfekte sted for en drink.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Grækenlands turistkontor

#Touristboard Greece Tourism Authority GNTO 7, Tsoha street, Ampelokipoi T: +30 210 87 07 000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Greece #visitGreece #iGreece #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Grækenland

#Grækenland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Grækenland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Grækenland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#greece #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Kefalonia
clear sky
28.5 ° C
28.9 °
28.1 °
67 %
0kmh
0 %
man
29 °
tirs
29 °
ons
30 °
tors
30 °
fre
30 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Lixouri #iLixouri #VisitLixouri #Greece #VisitGreece #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Lixouri
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her